Pages

Support Penaja

Thursday, February 2, 2012

Dosa Melancap (18sx)

Posted by mykhalis On 12:59 AM 10 comments

Assalammualaikum

Entry kali ni nyah  nak bagi ilmu & share bagi sesiapa dah tahu mesti terlupa & bagi yang belum tahu, ini adalah ilmu buat anda..special dari nyah untuk semua..hoho


pelincir lebih baik

Ya..semua jantan suka & pernah melancap..menurut kajian yang boleh dipercayai, 80% lelaki melancap kerana stress ataupun bosan..mereka melancap bagi menghilangkan stress diatas sebab yang munasabah..contohnya frust tak dapat gesel-gesel dengan awek-awek dalam tren time balik keje so sampai balik terus tocheng..ops! melancap..ini realiti ya..jangan gelak

Bosan juga mendorong seorang lelaki normal melakukan lancapan kerana dia terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi gambar Lisa Surihani yang jadi mangsa..kalau lelaki tak normal die pasti buat benda-benda tak normal & tak risau gejala melancap ni..


 ini gambaran sahaja..imej dari Google..abang dah cencored OK



DOSA MELANCAP
Di larang oleh Allah SWT kerana perbuatan ini melampaui batasan manusia..sangat keji ok..ada ayat Allah (al-Mukminun : 5 - 7)  barang siapa yang tidak bersetubuh dengan isterinya tetapi melakukan lancapan adalah orang yang menzalimi diri & berdosa..ini hakikat bahawa ramai lelaki misai lebih cenderung melancap daripada bersenggama dengan isteri..nape? isteri tak hawt eh? Selain itu doktor kesihatan pun ada cakap yang melancap banyak side effect seperti mati pucuk serta MUDAH LUPA..tapi rilex, viagra ada..hoho

TIPS ELAK DARI AKTIVITI MELANCAP
  • Elak bersendirian..sangat bahaya bila bersendirian & berteman laptop atau PC..bawak-bawak main bola ke, memasak macam Mat Gebu ke
  • Elak dari budaya couple..couple sekarang ni berlandaskan nafsu semata..setan suka couple-couple ni..lalu aktiviti pra-zina pun mudah berlaku di dalam kereta, pondok taman pada pukul 2 3 tengahari
  • Lekas berkahwin bagi yang mampu..lepas kau dah kahwin kau suruh lah isteri kau lancapkan kau..itu tak apa 
  • Berpuasa bagi yang bujang..takda istilah 'kalau tak tahan, melancap lebih baik dari berzina'..Dusyum! bodoh..Nabi sendiri bersabda yang berpuasa itu lebih baik bagi mengelak kemungkaran
  • Banyak lepak kat masjid..baik untuk student..buat asement kat masjid, tidur kat masjid..memang tak terpikir nak melancap lah
  • Buat-buat sibuk..  

Mungkin info dalam entry ni banyak melawak & ntah betul ntah tidak kan? tapi sumber nyah dapat dari Dosa Melancap..tapi ini adalah realiti yang ramai lelaki misai, abang-abang Wiralution, adik-adik form 4 yang tak pernah amik port pasal dosa melancap..serius nyah cakap

Pengalaman mematang kan manusia..share kalau nak dapat saham untuk bekal akhirat


sumber: Nyah yang kini cuba menjadi jantan

10 comments:

cencored tang mata? erk -..-

kunjungan dari negeri tetangga!

mintak link sumber asal boleh khalis..

Tp UAI ad ckp. Klau die walupun pose tapi msih gak xdpt bthn baik die mlmncp dpd bzina. Huhu. Islm kn agma yg mudh. Ala. Bnyk keja lg lah nk wat dpd mlncp

[-] gambar isteri bogel seksi
[-] Siswi Bertudung Labuh Miliki Twitter Penuh Gambar Lucah
[-] Cerita dewasa cerita lucah
[-] awek 18 tahun, gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung


[-] (Panas) Gambar separa lucah Nadia, Gadis Melayu 2
[-] model lucah melayu diusir, blogger seks anak cina lepas
[-] Cerita lucah bogel


[-] Sex, lucah. gambar bogel, video lucah, artis bogel
[-] Lucah Melayu Raya: Kakak Angkatku Liana
[-] Lagi Koleksi Gambar Lucah Budak Melayu
[-] Budak Sri Kinta: GAMBAR2 LUCAH PANAS ARTI


[-] Gambar Lucah Lelaki Dan Konek Melayu Ajilbab Portal Zakar
[-] PANASS!! Facebook Lucah Perguna Gambar Gadis Melayu
[-] MODEL LUCAH MELAYU DIUSIR
[-] KESESAKAN TERUK LAMBANG KEMEWAHAN MALAYSIA


[-] Faridah Gadis Melayu Terlampau 3gp
[-] Ustazah Manis tapi Nude
[-] Ekperisi Memek Melayu


[-] Kakak Angkatku Liana
[-] Pekerja Melayu Bertudung Tunjuk Aksi Lucah
[-] gambar lucah melayu Archives
[-] Gambar : Awek-awek melayu yang sedap


[-] Lucah Melayu. Video Aksi Lucah Melayu From Akulah
[-] Cerita Lucah Gambar Seks Melayu Bogel
[-] Skandal Melayu Blogspot Search Label 3gp


[-] Laman FB lucah perguna foto gadis Melayu
[-] Gadis Melayu Uitm Gambar Lucah Pictures
[-] lucah awek bertudung


[-] Image Search Gambar Gadis Melayu Lucah Nude and Porn
[-] Kepastian! Lucah! Laman lucah
[-] Mavisrubina Gambar Cerita Lucah Awek Malaysia Bogel































































































































































































































































[-] gambar isteri bogel seksi
[-] Gadis-Gadis Melayu Beraksi Lucah Mencuci Motosikal
[-] AWEK MELAYU UITM BERAKSI BOGEL DAN LUCAH Part 3
[-] Isu komunis, edar gambar lucah di kawasan Melayu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...