Wanita berusia 74 tahun dan ada 6 pack

Ini betul-betul mengagumkan.. Bukan mudah nak jumpa wanita berusia 70 tahun dan mampu berdiri tegak. Kebanyakannya sudah mula ada bongkok-bongkok.

Ernestine Shepherd bukanlah dari muda dia melibatkan diri dalam bina badan. Segalanya bermula ketika dia berusia 53 tahun.. Pergh.. Kalau kat Malaysia umur pencen dah nie.. Setakat poco-poco boleh la kot..hehe

Jom tengok ketegakan wanita berusia 74 tahun ini








Diriku terasa amat boroi ketika melihat gambar-gambar ini..

Comments

ASaDa RyutaRo said…
giler hebat nenek ni!!!
~nsar~ said…
huishh memang hebat la nenek ni.. boleh p berguru cara nak kurus nih.. keh keh keh..
flat je perut nenek ni..xde gelebeh2 pong!waaa~jelez!!
bedpet said…
peh. berketul2 badan dia. hebat. hihi
cikida said…
mykhalis boroi ?? ngeee..ehhe..
hebakkkk nye mokcikk nihh,=p
cik said…
perghh!! suke tengok nenek ni sihat... mmg la.. rate2 umo mcm dia kt msia ni sebok je ngn poco2 tu... adeyhhhh... peluh pon mcm terkemut2 nk keluar.... pheww...

Popular Posts