Pages

Support Penaja

Wednesday, June 8, 2011

Wanita berusia 74 tahun dan ada 6 pack

Posted by mykhalis On 4:29 PM 7 comments

Ini betul-betul mengagumkan.. Bukan mudah nak jumpa wanita berusia 70 tahun dan mampu berdiri tegak. Kebanyakannya sudah mula ada bongkok-bongkok.

Ernestine Shepherd bukanlah dari muda dia melibatkan diri dalam bina badan. Segalanya bermula ketika dia berusia 53 tahun.. Pergh.. Kalau kat Malaysia umur pencen dah nie.. Setakat poco-poco boleh la kot..hehe

Jom tengok ketegakan wanita berusia 74 tahun ini








Diriku terasa amat boroi ketika melihat gambar-gambar ini..

7 comments:

huishh memang hebat la nenek ni.. boleh p berguru cara nak kurus nih.. keh keh keh..

flat je perut nenek ni..xde gelebeh2 pong!waaa~jelez!!

peh. berketul2 badan dia. hebat. hihi

mykhalis boroi ?? ngeee..ehhe..
hebakkkk nye mokcikk nihh,=p

perghh!! suke tengok nenek ni sihat... mmg la.. rate2 umo mcm dia kt msia ni sebok je ngn poco2 tu... adeyhhhh... peluh pon mcm terkemut2 nk keluar.... pheww...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...