Mascot bola wanita tunggal dipecat kerana beraksi ghairah

Tracy Chandler

Satu satunya maskot bola di England yang menggunakan perkhidmatan wanita telah dipecat oleh majikannya dari kelab Doncaster River kerana bergambar menunjukkan lurah dada di dalam sebuah majalah.
ini dalam maskot

Walaupun niatnya baik iaitu untuk mengumpulkan dana bagi kanak-kanak, namun gambarnya mungkin telah memberi kesan negatif pada pasukan.

Hmm.. bagi Khalis pelik betul mat salleh ni kan? Sekejap nak seksi.. sekejap tak boleh seksi.. sekejap suka tengok bini pakai bikini di pantai. memang celaru betul hidup diorang nipun..
Inilah gambarnya yang tak pakai maskot.. rasanya bos pasukan ni pecat sebab takut pemain-pemain tak fokus.. asyik nak tekel Tracy Chandler je.. MILF betul!!

Comments

Sharienz Sz said…
dunia omputih kejap terbalik..
pencari cinta said…
MILF 2 ape sebenarnya? selalu dgr tp xtaw ape maksudnya...silakan bgtaw sy..
sy budak innocent..
Abi Rahman said…
MILF tu sejenis gurauan manja seorang lelaki pd wnita yg diminatinya..kan khalis?
puakaa666 said…
MILF tu singkatan kepada MOM I LIKE TO F***, rujukan pada wanita berumur yg hot,bukan gurauan manja bang oii
Tukang Kentut said…
mcm2 masalah mat saleh ni..

Popular Posts