Bila suami isteri sepakat

Pada mulanya, melihat pada gambar ini, Khalis ingin memberikan tajuk keluarga gila. Tapi, bila Khalis fikir-fikirkan secara positif, gambar ini terjadi seandainya suami isteri saling memahami dan bertolak ansur.

Iyalah, bukankah isteri biasanya akan membantah pendapat suami seandainya ianya tidak munasabah? Jarang isteri menerima 100% pendapat suami. mesti ada sahaja idea kreatif nak bangkang.. betul tak?

Jom tengok hasil seni seandainya suami isteri satu kepala.. memang gila!!









Khalis suka sangat yang macam bergambar keluarga Pooh tue.. kalau Khalis ajak isteri Khalis bergambar cam kat atas rasa-rasa dia terima tak??hahaha

Comments

Jangan Kalot said…
tahniah! anda dalam kalangan top komentator blog sy yng baru sebulan jagung ini! thanks!
mimi suka yg last . ahaahah . comel !!!
cik said…
haha.. cool ^_^
~~Ticer Wann~~ said…
hepi famili nih.. hoho...
comelnyee yg ketam uh ^^
Iqa said…
Heee~ Blog berwajah baru. Suka2.
~nsar~ said…
hahahgagaga.. memang comel la...
Farhan said…
bile la nk berkeluarga ni.. :p
kay_are said…
try ajak dulu baru tau r bro.. tapi ni dikatekan sporting gile!
qasehraihan said…
sepakat membawa berkat..hahaha..

khalis lama xdtg umah kita ek??? g mana dia..
sweetnyerrr tgk gmbar keluarga pooh... comel sgt.. haha
b a m b a m ' s said…
comel!yg ketam tuh comel!hahah..

p/s: nak minta tolong VOTE boleh?

step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
Step 2 : Klik VOTE pic saya.. LINK PIC
Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

Thanks!
larn_rainger said…
da tukar background image..=)
Cik TeN10 said…
try la ajk wife khalis.. haha tgk ape reaksi dia.. haha
zarazueyin said…
sy suka gambar last
cantik je susunan dia...hehe
cikida said…
eeee,,,geram tgokkkkk...ahhah..mykhalis boleh laa,jadi pakai yg pooh tu...ngee..harus anak tak bagi bukak baju nye smpai bile2 sebab comel sgt...he3..
Orked Desa said…
haahahha...comel la khalis kalo leh pakai cam tu...huhu...

Popular Posts