Pages

Support Penaja

Tuesday, June 7, 2011

Bila suami isteri sepakat

Posted by mykhalis On 11:47 PM 17 comments

Pada mulanya, melihat pada gambar ini, Khalis ingin memberikan tajuk keluarga gila. Tapi, bila Khalis fikir-fikirkan secara positif, gambar ini terjadi seandainya suami isteri saling memahami dan bertolak ansur.

Iyalah, bukankah isteri biasanya akan membantah pendapat suami seandainya ianya tidak munasabah? Jarang isteri menerima 100% pendapat suami. mesti ada sahaja idea kreatif nak bangkang.. betul tak?

Jom tengok hasil seni seandainya suami isteri satu kepala.. memang gila!!










Khalis suka sangat yang macam bergambar keluarga Pooh tue.. kalau Khalis ajak isteri Khalis bergambar cam kat atas rasa-rasa dia terima tak??hahaha

17 comments:

tahniah! anda dalam kalangan top komentator blog sy yng baru sebulan jagung ini! thanks!

mimi suka yg last . ahaahah . comel !!!

Heee~ Blog berwajah baru. Suka2.

hahahgagaga.. memang comel la...

bile la nk berkeluarga ni.. :p

try ajak dulu baru tau r bro.. tapi ni dikatekan sporting gile!

sepakat membawa berkat..hahaha..

khalis lama xdtg umah kita ek??? g mana dia..

sweetnyerrr tgk gmbar keluarga pooh... comel sgt.. haha

comel!yg ketam tuh comel!hahah..

p/s: nak minta tolong VOTE boleh?

step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
Step 2 : Klik VOTE pic saya.. LINK PIC
Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

Thanks!

da tukar background image..=)

try la ajk wife khalis.. haha tgk ape reaksi dia.. haha

sy suka gambar last
cantik je susunan dia...hehe

eeee,,,geram tgokkkkk...ahhah..mykhalis boleh laa,jadi pakai yg pooh tu...ngee..harus anak tak bagi bukak baju nye smpai bile2 sebab comel sgt...he3..

haahahha...comel la khalis kalo leh pakai cam tu...huhu...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...