Pages

Support Penaja

Friday, June 10, 2011

Cara buat hantu

Posted by mykhalis On 4:09 PM 5 comments

Buat kali kedua 2 minggu malam Jumaat Khalis berani tengok drama hantu bersiri. Cerita apa lagi kalau bukan You Saka( betul ke tajuk ni?) yang ditayangkan di tv3suku setiap malam jumaat jam 9.30.. Memang betul-betul lucu arr bagi Khalis.

Baru betul..alang-alang takde modal nak wat hantu canggih macam dalam filem karak tak payah susah-susah make-up.. bagi je uniform hitam hijau..dah jadi hantu.Betul tak?

Tapi apa yang Khalis nak kongsikan bukan mengenakan sebarang uniform untuk menjadi hantu.. tapi dengan menggunakan dawai pagar halus, kita boleh reka illusi manusia di hutan. Kalau Khalis jumpa memang tak berani nak pergi dekat nak pergi siasat dah..terus lari je..







kreatif kan?cuba buat benda ni letakkan di hujung block perumahan..mesti huru hara..wawahahahha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...