Pages

Support Penaja

Sunday, June 5, 2011

Untung ada awek nak tolong..hehe

Posted by mykhalis On 11:08 AM 15 comments

Kalau tengok gambar ni memang macam padan muka sebab sangkut.. tapi kalau la berlaku kat Khalis..

I like.. bukan sorang.. tapi 2 orang tu tolong..hehe






last-last jalan sekali dengan kerusi..penat leh duduk je..wahahaha

15 comments:

hahahahaa...sedap gelak kan org..keluarga sendiri cam tu lah body nya..adoiii...

hihihihi..... perlukan pertolongan lagi tu...

weh!,.siannyeee,..huhu,..

khalis,CN lame dh xsnggah sni sbb CN mnghilangkn dri kejap,.hehe,.sori ye,.bnyk dh post yg xtrjenguk ni,.huii,.

ui...comel kot! patotla ade awek nk tlg!

klo aku biorkan je. hehe

hahaha... sempoi arh kalo jadi cm tu

wek cun yang tolong.. tu yang jadi kembang... :)

hahha macam comel lak die kat situ.. >.<"

hahahhhhahahhahah...ciannn dy..=p

kesian laki chubby tue..sob sob sob..

hahaha...untongnye deaaaa... sesape y nk dpt awek2 hot.. bole cube aksi y khalis bg ni..
p/s:syuhhh khalis perna try dulu...

waaaaaaaaa..kesian la lelaki debab ni..

hahaha memang peluang jangan dilepaskan la... hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...