Pages

Support Penaja

Thursday, June 9, 2011

Wanita yang kuat!!

Posted by mykhalis On 12:30 PM 5 comments

Semalam pasal nenek bina badan. hari ini Khalis nak share lagi pasal seorang wanita yang bernama Barbie Guerra. ketika dia berusia 2 tahun setengah, dia kehilangan kedua dua belah tangannya,. dan kerana malapetaka yang menimpanya, doktor mengakan bayi ini tidak akan hidup lama.

Setelah hampir 30 tahun, bayi itu kini menjadi wanita yang kuat... bukan hanya semangat..tapi badannya jugak..













Bolehkah kini anda membayangkan kehidupan anda sehari-harian tanpa tangan??

5 comments:

haha...terkejut den mula2 tgok gambar 'pic1' kemain besoooor..rupe-rupenyee..:) 'gelak sorang-sorang'

oh MFI tertipu..mula2 baca dia takder tangan..bila tengok gambar mula2 bukan main besau lagi tangan dia..
bila tengok2 lagi gmbar..la..macam tu rupanya..
kental2..

hua5.gle tertipo..tp mmg xle bygkn hidup tan[a tgn..segalanya takle nak wt.even nak type kt khalis ni pown xtaw la ley ke x..huhu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...