Wanita yang kuat!!

Semalam pasal nenek bina badan. hari ini Khalis nak share lagi pasal seorang wanita yang bernama Barbie Guerra. ketika dia berusia 2 tahun setengah, dia kehilangan kedua dua belah tangannya,. dan kerana malapetaka yang menimpanya, doktor mengakan bayi ini tidak akan hidup lama.

Setelah hampir 30 tahun, bayi itu kini menjadi wanita yang kuat... bukan hanya semangat..tapi badannya jugak..













Bolehkah kini anda membayangkan kehidupan anda sehari-harian tanpa tangan??

Comments

larn_rainger said…
haha...terkejut den mula2 tgok gambar 'pic1' kemain besoooor..rupe-rupenyee..:) 'gelak sorang-sorang'
MFI said…
oh MFI tertipu..mula2 baca dia takder tangan..bila tengok gambar mula2 bukan main besau lagi tangan dia..
bila tengok2 lagi gmbar..la..macam tu rupanya..
kental2..
hua5.gle tertipo..tp mmg xle bygkn hidup tan[a tgn..segalanya takle nak wt.even nak type kt khalis ni pown xtaw la ley ke x..huhu
saya YANA said…
kuat semngt wanita ni..

Popular Posts