Pages

Support Penaja

Tuesday, June 7, 2011

Hard Disc bernilai USD7500 tahun 1985

Posted by mykhalis On 6:00 PM 3 comments

Hampir semua dari kita kalau hari ini ada simpan komputer pada tahun 1990 mesti berasa takjub dengan pantasnya peredaran teknologi.

Dan Khalis sendiri sangat suka mencari koleksi-koleksi komputer zaman silam. kalau pergi ke pejabat kerajaan dan mereka print guna printer lama yang ada keluar bunyi kuat-kuat rasa nostalgia sangat.

Yerla.. budak-budak zaman sekarang mana sempat nak tengok kecanggihan produk zaman dulu.Kalau tak,, takkan la main games tape awal tahun 90-an merupakan fenemone. Cuba buat perkhidmatan sewa game tape zaman sekarang,,takdenye yang nak main..

Jadi, petang ni Khalis nak kongsikan rupa hard disc tahun 1985 yang mana harganya mencecah USD7500. dan saiz hard disc ini hanyalah 55mb.. perghhh








camne la komputer 10 tahun akan datangkan? Jangan terkejut kalau CPU sebesar jam tangan dan monitor hangalah dinding. Betul tak?

3 comments:

kalau hard disk 55mb tu
campak kat anjing sumpah terus jadi pecah kepala anjing tu

kalau xde orang cipta hardisc ni, ntah cmne la kita nk simpan data kita skrg ek. terima kasih la pada yang mereka cipta alat berguna ni =)

memang sekarang skrin pun dinding dah

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...