Pages

Support Penaja

Wednesday, June 8, 2011

Kehidupan selepas mempunyai baby

Posted by mykhalis On 8:33 PM 4 comments


Dulu Khalis ingat lagi masa kawan-kawan Khalis baru-baru dapat anak sulung. Setiap masa kita nak berborak je mesti dia nak cerita pasal baby dia. Kalau dalam FB ke,mesti gambar anak dia.

Kalau anak suka membebel dijadikan status..
Kalau anak boleh bercakap dijadikan status..
Kalau anak tumbung gigi dijadikan status..
Kalau anak boleh meniarap, merangkak, berjalan, berlari..

Status status status..

Geram sungguh rasanya.. taula ada baby...

Tapi itu bila orang lain.. bila Khalis sendiri ada baby.. Yupp..

Dialah segalanya.. Kalau zaman bujang dulu, orang bertumbukpun boleh tidur nyenyak..Sekarang..dengan intri merengek dah mula kejutkan ibu( hahaha,,bukan pujuk baby, tapi kejutkan ibu supaya pujuk baby)

kalau badan panas sikit bawak klinik.. kalau betul-batukpun bawa klinik. Punyalah sayang.. Betul tak?

4 comments:

tula bezanya kan

sama mcm abah demam sket nk bw g klinik huhu :)

eehh... macam best je Khalis... hahah

saya pon sayang baby saya,ehh tapi saya tak nikah lagi.lalalala

bestnye ade baby ek..kalau leh xmau die beso2,,bio baby je,heehe.sbb comel

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...