Pages

Support Penaja

Wednesday, June 8, 2011

Rumah belon terbang

Posted by mykhalis On 2:30 PM 11 comments

My I help u sir. My name is Russel....  inilah antara dialog comel dari budak dari Filem Animasi UP.. Jangan kata korang tak tengok.. Serius best gila.

Cerita mengisahkan seorang warga emas yang kematian isteri tidak mahu dihantar ke rumah orang tua telah menggunakan belon-belonnya untuk menerbangkan rumahnya. Tanpa dia sedar, seorang pengakap comel berada di beranda rumahnya keika rumahnya sedang terapung.

kerana minat pada cerita ini. National Geografi telah mencuba teori ini dan berjaya membuatkan rumah ini terbang













bestnya kalau dapat terbang tinggi camni.. hehe

11 comments:

kalau malas nak bayar sewa umah boleh la wat camni.. hahaa..

wah!! dah berwajah baru blog khalis..

macam cite UP je...nak try buat kat rumah sendiri boleh tak?? hehehee

nk komen blog abg khalis...wah...berwajah bru...oren nyee.....ngeh ngeh

khalis ckp best dpt terbang tinggi cmni? Bukan ke khalis takut tinggi kn.

nk turun kena pecahkan belon ke ?

wah seronoknye! tp kan, mcm mana dia nak turun? huhu

UP.. tak pernah tengok pon.. belon pecah je, rumah pon musnah.. hehe

perghhhh,,best gilerr...nak gakk,.haha..pastu belon letop satu2,,kite pon mne ntii..adess

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...