Wordless Wednesday : Pemandu yang rasa macam bagus tapi bangang habis!!


Comments

cik sakdi said…
haha mmg patot makan maki je orang mcm ni.kdg2 bas pon wat dajal mcm tu. wahaha
KhaiRin said…
btol..driver bas / lori slalu wat dajal mcm ni
Acu Cikin said…
bas ada sbb buat mcm tu...sbb bas nak amik penumpang kat belah kiri..tp tgk jalan gak la..kalo bukan tujuan nak amik penumpang, nak sekeh je!
yatie Awang said…
dah biasalah khalis, kat jalan raya macam tu, potong line
ArulchelseA said…
klau aku ..aku tk bg masuk ni..kih kihk ih
Luv Me Cinta said…
paling sakit ati, bila kete2 bengong ni ikut line kecemasan pastu berderet2 la nak masuk line kanan. Mmg cilakakkkk!
lisa lis said…
pling bnci org ptong line... kalau tpaksa bagi msuk..pehhhhh~ time tu mmg dok sumpah seranah jew~ tp bulan pose ni tpksa control la hehehe~
memang!,..melampau2 nk msuk,.xagak2!
mykhalis said…
@cik sakdibas tu ok,,Khalis geram ngan kete
yg ni sengal namenye. aku slalu labelkan org cmni kurg ajar. ape salahnye die bratur cm org laen. klw org laen ley tggu turn, asal die x ley.. haih..
Luv Me Cinta said…
siap signal tu hehe~

Popular Posts