Pages

Support Penaja

Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday : Pemandu yang rasa macam bagus tapi bangang habis!!

Posted by mykhalis On 12:35 PM 11 comments


11 comments:

haha mmg patot makan maki je orang mcm ni.kdg2 bas pon wat dajal mcm tu. wahaha

btol..driver bas / lori slalu wat dajal mcm ni

bas ada sbb buat mcm tu...sbb bas nak amik penumpang kat belah kiri..tp tgk jalan gak la..kalo bukan tujuan nak amik penumpang, nak sekeh je!

dah biasalah khalis, kat jalan raya macam tu, potong line

klau aku ..aku tk bg masuk ni..kih kihk ih

paling sakit ati, bila kete2 bengong ni ikut line kecemasan pastu berderet2 la nak masuk line kanan. Mmg cilakakkkk!

pling bnci org ptong line... kalau tpaksa bagi msuk..pehhhhh~ time tu mmg dok sumpah seranah jew~ tp bulan pose ni tpksa control la hehehe~

memang!,..melampau2 nk msuk,.xagak2!

@cik sakdibas tu ok,,Khalis geram ngan kete

yg ni sengal namenye. aku slalu labelkan org cmni kurg ajar. ape salahnye die bratur cm org laen. klw org laen ley tggu turn, asal die x ley.. haih..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...