Pages

Support Penaja

Wednesday, August 24, 2011

Gambar Menarik : Surat Terbuka untuk Sayf Muslim

Posted by mykhalis On 9:25 AM 9 comments

Sebenarnya gambar ni Khalis dah ambik malam semalam, ingatkan nak publish hari ni. Rupanya ada hikmah disebaliknya. Elok je sampai rumah balik dari kerja 12.30malam tadi, Khalis tengok isteri Khalis tidur. Tapi yang pelinya mata bengkak cam ikan emas. Khalis pelik jugak, takkan menangis..sebab last chatting bahagia je..




Elok je Khalis nak landing tido, Baby Sayf menangis.. Isteri Khalis rupanya sakit mata, dia tak boleh bukak mata, so, Khalis kena la keluarkan Sayf dari buai.. hulurkan pada wife, elok je baby Sayf dah menyusu, dia taknak tido pulak dah!! jam dah pukul 1.00pagi, isteri Khalis memang mata berair air dah.. Khalis masih rasa penat lagik..rasa geram sungguh kat baby.


Pukul 2.30pagi baru dia nak tido, Khalispun dah surrender..ngantok yang amat.. Jadi dalam tak nampak tu isteri Khalis jugakla kena layan Sayf..Khalis tau Khalis bersalah sebab tak menjaga isteri yang tak sihat dan baby yang manja.. tapi Khalis tak mampu.. Dan akhirnya terlajaklah sahur sebab sedar -sedar dah pukul 6.10..arghhhhh.


Babyku Sayf Muslim,andainya Sayf dah pandai baca blog ayanh, mengertilah.. bahawa Sayf sangat susah nak tidur masa kecik.. Ayah memang tak kurus,tapi ayah kesian kat ibu, dah la Sayf sedut ibu, lepas tu Sayf tak bagi ibu rehat. Jadi,janganla lawan cakap ibu dah besar nanti tau..Ayah dengar Sayf lawan cakap ibu, ayah sendiri akan piapp Sayf..dah la ibu n ayah pesan kat Sayf "tidurla sayanga.." Sayf wat derkk je,, sampai ati..lepastu jelir-jelir lidah.. huhhh..


Ayah menulis pada 24 ogos 2011, jam 9.18pagi.. ayah beri 6 tahun lagi untuk Sayf balas komen ayah. Kalau takde komen, takde basikal MU yang ayah nak belikan wat Sayf.


Buat masa ini, ayah dan ibu hanya boleh tengok gambar baby lain tidur lena..Bila la Sayf nak tidur ni...huuu.. Tidurla sayang ayah..huuuu..


9 comments:

alololololo...ciannya khalis dgn wife~ biasalah bila dah ada baby~ ni msti ikut ayah dia ni kan hehehehe~

appun comel jer baca surat utk sayf ni..

p/s: sayf auntie lisa nak bgthu jgn lawan ibu dan ayah tau bila besar~ jadik anak yang baik2 tau.. auntie doakan kebahagiaan dunia dan akhirat utk sayf muslim.. moga jadi anak yang baik2x..amin~

heheheh...sayf same dengan anak buah sy..susah btol nk tido..melawan2 mate..=="

yg basikal MU tu...lagi best kalau tuka chelsea..hahahah

begitulah pergorbanan ibu dan ayah utk anak..

huhu..kesiannyer.. mmg letih kalo jaga anak kecik...

auww. comel je baca. hehe. yang tak tahan tuh, suruh anak reply komen 6 tahun ag. huhu

alalala...siannya!

biasalah khalis, anak masih kecil...macam2 dia nak explore!

lagipun siang khalis kerja, jadi malamlah dia nak main2 ngan abah dia! heeheheheeee...

suspen gak mase wife tu bengkak mate. ingtkan khalis ade terkantoi ape2. wahahah

hehehee,.sabo je la ye,..bile dlu berdue,lapang je rase,senang je nk tido,nk lelap anytime kn?,.

tp skang dh bertige kot nnti berempat,kne amik port pd ahli2 klrga yg lain,.itu nmenye tggungjwb,.mmg nmpk ssh,tp hsilnya nnti khalis,.masyallah,berbaloi2,..

percayalah,.tu sume rezeki Allah nk bg yg trlindung dek kepayahan,.

sweet je ayh dia kan... sayu pun ada gak bila bce...sayf da besar jgn nakal2 ea!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...