Berita menarik : Amerika masih trauma dengan serangan 9/11

Ringkas sahaja yang Khalis nak tulis.. tapi apa yang Khalis nak share ialah..

Trauma Amerika tidak berakhir dengan perginya Osama Bin laden..buktinya,, semalam, beberapa negeri terjejas kerana menerima gegaran gempa bumi yang amat kuat. Walaupun mereka mengetahui ianya gempa bumi.. namun ramai yang melarikan diri terutama mereka yang bekerja di pantagon, malahan White House di Washington di kawal rapi.

Jom kita tengok 'sedikit' kemusnahan yang berlaku di sana.. Khalis tak cakap semua orang Amerika takut, tapi kalau namanya trauma.. mesti luka akan berdarah kembali  ye tak?










  dan korang rasa apa reaksi rakyat di sana?










dan korang rasa masa kejadian tu apa yg MR Presiden Obama sedang buat?

walaupun betapa bencinya kita pada fitnah dan kekejaman Amerika pada orang islam, pada negara negara yang susah.. namun semoga mereka terus menjalani kehidupan seperti biasa.. dan jangan trauma sangat.. wat malu je.. Kononnya hebat..tapi baru gempa bumi dah lari terabur!!

Comments

ArulchelseA said…
PM dia rilek je main golf lagi....kih kih kihkih
cik sakdi said…
hahah obama nak main golf pon xtenang.
JungRara said…
presiden main golf je ker?
MFI said…
obama pon cool je..rakyat je yg menggelabah..
akibat dari kerakusan dieorang gak.. ne lah kesannye yang harus dieorang terima kn
Jahidih Saili said…
Apapun, moga mereka selamat..
kejap,

adakah you cakap bila ada bencana alam, orang lain selain US ni, tak trauma dan takut?

WHAT?!
Luv Me Cinta said…
dorg takut,trauma,normal lah tu apa yg kita nak aspect pd mereka?huh!
mykhalis said…
@Hassan Halim Deenmaksud trauma bukan pada bencana alam.. tapi pada serangan pengganas,, walaupun Osama Laden dah takde,,

Popular Posts