Pages

Support Penaja

Sunday, August 21, 2011

Ditahan dari menaiki roller coaster kerana badan tak muat: Kuruskan badan

Posted by mykhalis On 4:31 PM 13 comments

Inilah kisah yang terjadi pada seorang wanita yang bernama Alison Bell apabila dia disuruh turun dari tempat duduk roller coaster kerana kerana saiz badannya, penghalang tempat duduk tidak dapat dikunci.

inilah wajah baru Alison Bell, dan inilah hasilnya setelah 3 tahun setengah berdiet.. hujung tahun ini akan berkahwin dengan kekasihnya, Andrew

Pada hari yang indah dan permai itu, Alison bersama pakwenya pergi ke taman tema yang bernama Lightwater Valley Theme Park, North Yorkshire.

Kerana merasa ghairah bila berdating.. Alisonpun naikla bersama pakwenya.. tapi kerana perutnya berlebihan atau ayat orang kampung cakap spare tire besar sangat, palang tidak dapat diturunkan kerana perutnya yang anjal telah menolak kembali palang itu.

Gambar kenangan dengan roller coaster yang menyebabkannya kurus sekarang

Alison berkata, dia semasa turun dari roller coaster dia pura pura gelak(sama cam Khalis) Tapi bila jauh dari orang ramai dia terus berlari selaju yang mungkin( laju manala orang gemok larikan) sambil menangis teresak esak kerana kemaluan yang sangat besar.

Dia lantas menyertai satu program diet kerana peristiwa itu merupakan mimpi ngeri. Bayangkanlah.. date dia tak turunpun dari roller coaster dan main sorang sorang tatkala dia menangis.. Mahu tak sedih.. (Isteri Khalispun gelak jugak..cis ciss)

Kini,, dietnya berhasil.. dan itulah peristiwa yang menyebabkannya kurus..

Untuk baca dengan ayat lebih skema dan nahu yang betul sila ke dailymail 

13 comments:

kesian kat die..tp bgus jugak..skrg dh kurus..ade hikmah tu

"kerana kemaluan yang sangat besar" Lol

kesian die mengalami kemaluan yang besar....kenapa macam ayat pelik ek?

motivasi diri yang bagus tu! akhirnya dia berjaya kuruskan badan..

@Cik Siti Azizbtul tu..kalau tak kekal la gemok

@MFIterjemahan ala2 samy vellu.hee

@mas saaria'ah..kalau tak kekal camtu jerla

@soooooour yup.. mujur dia pikir positif

waa...khalis ptut jadikan ni motivasi hehehehehehehe~

@lisa lis malangnya tak.. sbb jenis slumber derk je agaknya

betul tu, nasib baik dia fikir ke arah positif motivasi diri utk kuruskan bdn, now suda jd amoi cantik wooo...congrats aweks!~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...