Pages

Support Penaja

Monday, August 22, 2011

Fakta menarik : Filem paling panjang di dunia

Posted by mykhalis On 3:59 PM 22 comments


Antara beberapa faktor pemilihan filem untuk Khalis tengok di pawagam ialah tempoh masa jalan cerita. Terutama kalau tidak ada sebarang filem blockbuster masa itu.


Tetapi setakat ini masa standart yang panjang filem yang pernah Khalis tengok ialah 3jam.. Tapi sebuah filem yang dibikin pada tahun 1987 dan diberi tajuk  The Cure for Insomnia

Merupakan filem terpanjang tempoh tayangannya apabila ianya berlangsung selama 5220 minit ataupun selama 87 jam atau 3 hari 15 jam.

Kalau dilihat pada tajuknya, filem ini tidak mempunya sebarang plot atau babak namun ianya memuatkan seorang narrator atau pendeklamasi sajak bernama L.D Graban membaca hampir 4000 buah sajak.

Malah adakalanya di selitkan dengan beberapa aksi pornographi.Maklumlah..3 hari tu tayangannya..

Filem ini dibuat dalam bentuk DVD dan boleh didapati dalam satu set iaitu memuatkan 22 keping DVD. Jadi kalau ada sesiapa ada penyakit Insomnia atau tidak boleh tidur boleh la dapatkan DVD ni..hehe

Khalis cakap betul, kalau la video kat atas adalah video sebenarnya.. baru seminit Khalis dah mengantuk gile dah.,.rasanya berkesan kot..

 


22 comments:

amboi org tengok pastu gi lajukan nak tengok part porno tu kan.adoiii. hahah

nasib tk kluar kt pangung..klau tak mau bawak tilam ,bantal dan selimut ni..kih kih kih

cik sakdi:mcm tau2 je..kih kih kih

no wonder la tajuk dia the cure of insomnia..

pergh.. 3hari? mmg pengubat insomnia.

insomnia ? la,,,khas utk org susah tidoq ni..cayalah !!

inilah obbbbat yg aku carik huahua!~

hahahahaha..tu ubat tido tbaik kot hehehehehe~

what is diazepam used for valium dosage for muscle spasm - severe side effects diazepam

buy valium india valium pill guide - buying valium online safe

zolpidem high zolpidem vs ambien - how to order zolpidem online

lethal dose of diazepam diazepam maximum dose daily - cheap msj diazepam

order xanax pills that look like xanax - xanax overdose what happens

zolpidem cost where to buy ambien online - buy zolpidem online cheap

buy alprazolam online without prescription xanax withdrawal gabapentin - xanax side effects in teenagers

ativan 2mg ativan dosage hospice - ativan high cortisol

ativan pills ativan dosage to sleep - ativan cats

cheap generic ambien generic equivalent to ambien cr - ambien causes sleep driving

buy soma online no prescription what's carisoprodol high like - where can i buy somanabolic muscle maximizer

buy ambien online ambien cr price walmart - ambien side effects depressed mood

online soma soma medication abuse - 350mg carisoprodol erowid

buy valium online generic valium vs name brand - buy valium belize

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...