Fakta menarik : Filem paling panjang di dunia


Antara beberapa faktor pemilihan filem untuk Khalis tengok di pawagam ialah tempoh masa jalan cerita. Terutama kalau tidak ada sebarang filem blockbuster masa itu.


Tetapi setakat ini masa standart yang panjang filem yang pernah Khalis tengok ialah 3jam.. Tapi sebuah filem yang dibikin pada tahun 1987 dan diberi tajuk  The Cure for Insomnia

Merupakan filem terpanjang tempoh tayangannya apabila ianya berlangsung selama 5220 minit ataupun selama 87 jam atau 3 hari 15 jam.

Kalau dilihat pada tajuknya, filem ini tidak mempunya sebarang plot atau babak namun ianya memuatkan seorang narrator atau pendeklamasi sajak bernama L.D Graban membaca hampir 4000 buah sajak.

Malah adakalanya di selitkan dengan beberapa aksi pornographi.Maklumlah..3 hari tu tayangannya..

Filem ini dibuat dalam bentuk DVD dan boleh didapati dalam satu set iaitu memuatkan 22 keping DVD. Jadi kalau ada sesiapa ada penyakit Insomnia atau tidak boleh tidur boleh la dapatkan DVD ni..hehe

Khalis cakap betul, kalau la video kat atas adalah video sebenarnya.. baru seminit Khalis dah mengantuk gile dah.,.rasanya berkesan kot..

 


Comments

cik sakdi said…
amboi org tengok pastu gi lajukan nak tengok part porno tu kan.adoiii. hahah
ArulchelseA said…
nasib tk kluar kt pangung..klau tak mau bawak tilam ,bantal dan selimut ni..kih kih kih
ArulchelseA said…
cik sakdi:mcm tau2 je..kih kih kih
MFI said…
no wonder la tajuk dia the cure of insomnia..
Cik Asma BLuppy said…
pergh.. 3hari? mmg pengubat insomnia.
cikida said…
insomnia ? la,,,khas utk org susah tidoq ni..cayalah !!
Areen said…
inilah obbbbat yg aku carik huahua!~
lisa lis said…
hahahahaha..tu ubat tido tbaik kot hehehehehe~
Anonymous said…
what is diazepam used for valium dosage for muscle spasm - severe side effects diazepam
Anonymous said…
buy valium india valium pill guide - buying valium online safe
Anonymous said…
zolpidem high zolpidem vs ambien - how to order zolpidem online
Anonymous said…
lethal dose of diazepam diazepam maximum dose daily - cheap msj diazepam
Anonymous said…
order xanax pills that look like xanax - xanax overdose what happens
Anonymous said…
zolpidem cost where to buy ambien online - buy zolpidem online cheap
Anonymous said…
buy alprazolam online without prescription xanax withdrawal gabapentin - xanax side effects in teenagers
Anonymous said…
ativan 2mg ativan dosage hospice - ativan high cortisol
Anonymous said…
ativan pills ativan dosage to sleep - ativan cats
Anonymous said…
cheap generic ambien generic equivalent to ambien cr - ambien causes sleep driving
Anonymous said…
buy soma online no prescription what's carisoprodol high like - where can i buy somanabolic muscle maximizer
Anonymous said…
buy ambien online ambien cr price walmart - ambien side effects depressed mood
Anonymous said…
online soma soma medication abuse - 350mg carisoprodol erowid
Anonymous said…
buy valium online generic valium vs name brand - buy valium belize

Popular Posts