Pages

Support Penaja

Sunday, August 21, 2011

Gambar Menarik : Gambar pertunangan bertemakan Zombie

Posted by mykhalis On 10:15 AM 36 comments

Che teke.. kalau Khalis cakap pelik ni dari negara mana? hehe

Of cos.. mestila dari negara Kimura Takuya.. tapi kali ni tak.. kali ini dari California..

Meraikan hari perjanjian untuk berkahwin(bertunang) dengan pasangan tercinta memang menggembirakan buat sesiapa sahaja. Sebab kalau nak kena kahwin paksa jarang orang bertunang dulu. Tapi bagaimanakah caranya untuk mengabdikan hari bahagia itu?

Kita cuba tengok cara Juliana Park dan Ben Lee, nama macam orang korea tunang ngan orang cina je kan?mereka cuba menghasilkan gambar pertunangan lain dari yang lain.,Hasilnya? Bila tersebar di Internet,, ianya menjadi satu fenomena.. Dijangkakan pasangan 12juta Malaysia Norman dan Memey akan buat jugak teknik yang sama dan dikatakan Abby sudi menjadi zombie..hehe

Jom layan tengok gambar diorang ni.. simple. sweet dan ada jalan ceritanya..

Rasa nak bertunang semula je..heh







 camne? tak mahu cuba ke?hehehe

36 comments:

uikk heran bin ajaib.. kih kih kih

hahaha sweet je len dari yg len ;)

kalau yang datang tu zombie betul2 camna? hahaha....

@nazirah boleh cuba nnt..tukar ngan pocong

ok gak kan kalo buat gambo tunang gini. suspen je.

fulamak..kiutnya..tapi kalau buat tema gini, mau family sendiri yg jadi zombi..hehehe..

muka pompuan tu tak serius, potonggg! yg lelaki, gud act ^_^

haha agak2 klu buat mesti makcik kat kampung nanti percaya bagai..susah!! hehe

haha. kang nenek terkejut pulak tengok gambar kawen ni. :p

diazepam 5mg buy diazepam online usa no prescription - diazepam 5 10 mg

zolpidem no prescription zolpidem fatal dose - zolpidem high blood pressure

ativan lorazepam ativan use with elderly - ativan shelf life

buy valium valium online order - buy valium online overnight

diazepam for dogs cheap diazepam sale usa - diazepam dosage dentist

ambien sale ambien usual dose - ambien and pregnancy class

buy zolpidem zolpidem street price - buy zolpidem tartrate online usa

valium diazepam diazepam dosage in elderly - diazepam teva 3927

valium anxiety valium street value - prozac and valium drug interactions

can i buy xanax online white xanax bars g3722 - buy cheap xanax pills

ambien zolpidem buy ambien online no prescription needed - mixing zolpidem xanax

buy diazepam diazepam tablet - que es el medicamento diazepam

xanax online no prescription generic xanax stamped g3721 - generic xanax 0.25mg

ativan no prescription purchase ativan online no prescription - 9 mg of ativan

ativan online pharmacy ativan zyrtec - ativan and alcohol withdrawal symptoms

buy diazepam online diazepam online no prescription - diazepam for dogs online

buy xanax online cheap generic xanax vs brand xanax - much does generic xanax cost

buy ativan online overdose by ativan - ativan dosage equal to xanax

buy xanax xanax drug test fail - percocet xanax drug interactions

ordering ambien online drug classification of ambien - much ambien cost street

buy cheap soma buy soma online overnight - pictures of generic soma

soma pharmacy order cheap soma online - safe place buy soma online

ambien without prescriptions ambien dosage supplied - ambien price on street

buy ambien online ambien side effects crazy - buy ambien online us pharmacy

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...