Gambar Menarik : Gambar pertunangan bertemakan Zombie

Che teke.. kalau Khalis cakap pelik ni dari negara mana? hehe

Of cos.. mestila dari negara Kimura Takuya.. tapi kali ni tak.. kali ini dari California..

Meraikan hari perjanjian untuk berkahwin(bertunang) dengan pasangan tercinta memang menggembirakan buat sesiapa sahaja. Sebab kalau nak kena kahwin paksa jarang orang bertunang dulu. Tapi bagaimanakah caranya untuk mengabdikan hari bahagia itu?

Kita cuba tengok cara Juliana Park dan Ben Lee, nama macam orang korea tunang ngan orang cina je kan?mereka cuba menghasilkan gambar pertunangan lain dari yang lain.,Hasilnya? Bila tersebar di Internet,, ianya menjadi satu fenomena.. Dijangkakan pasangan 12juta Malaysia Norman dan Memey akan buat jugak teknik yang sama dan dikatakan Abby sudi menjadi zombie..hehe

Jom layan tengok gambar diorang ni.. simple. sweet dan ada jalan ceritanya..

Rasa nak bertunang semula je..heh







 camne? tak mahu cuba ke?hehehe

Comments

ArulchelseA said…
uikk heran bin ajaib.. kih kih kih
mykhalis said…
@ArulchelseAkenapa tak cuak dah?hehe
nazirah said…
hahaha sweet je len dari yg len ;)
~~Ticer Wann~~ said…
kalau yang datang tu zombie betul2 camna? hahaha....
mykhalis said…
@nazirah boleh cuba nnt..tukar ngan pocong
Fyqa said…
haha

mnakutkan jek
Paradise Gal said…
ok gak kan kalo buat gambo tunang gini. suspen je.
Marcella said…
fulamak..kiutnya..tapi kalau buat tema gini, mau family sendiri yg jadi zombi..hehehe..
Areen said…
muka pompuan tu tak serius, potonggg! yg lelaki, gud act ^_^
Ezay Hadry said…
haha agak2 klu buat mesti makcik kat kampung nanti percaya bagai..susah!! hehe
siti kektus said…
haha. kang nenek terkejut pulak tengok gambar kawen ni. :p
Anonymous said…
diazepam 5mg buy diazepam online usa no prescription - diazepam 5 10 mg
Anonymous said…
zolpidem no prescription zolpidem fatal dose - zolpidem high blood pressure
Anonymous said…
ativan lorazepam ativan use with elderly - ativan shelf life
Anonymous said…
buy valium valium online order - buy valium online overnight
Anonymous said…
diazepam for dogs cheap diazepam sale usa - diazepam dosage dentist
Anonymous said…
ambien sale ambien usual dose - ambien and pregnancy class
Anonymous said…
buy zolpidem zolpidem street price - buy zolpidem tartrate online usa
Anonymous said…
valium diazepam diazepam dosage in elderly - diazepam teva 3927
Anonymous said…
valium anxiety valium street value - prozac and valium drug interactions
Anonymous said…
can i buy xanax online white xanax bars g3722 - buy cheap xanax pills
Anonymous said…
ambien zolpidem buy ambien online no prescription needed - mixing zolpidem xanax
Anonymous said…
buy diazepam diazepam tablet - que es el medicamento diazepam
Anonymous said…
xanax online no prescription generic xanax stamped g3721 - generic xanax 0.25mg
Anonymous said…
ativan no prescription purchase ativan online no prescription - 9 mg of ativan
Anonymous said…
ativan online pharmacy ativan zyrtec - ativan and alcohol withdrawal symptoms
Anonymous said…
buy diazepam online diazepam online no prescription - diazepam for dogs online
Anonymous said…
buy xanax online cheap generic xanax vs brand xanax - much does generic xanax cost
Anonymous said…
buy ativan online overdose by ativan - ativan dosage equal to xanax
Anonymous said…
buy xanax xanax drug test fail - percocet xanax drug interactions
Anonymous said…
ordering ambien online drug classification of ambien - much ambien cost street
Anonymous said…
buy cheap soma buy soma online overnight - pictures of generic soma
Anonymous said…
soma pharmacy order cheap soma online - safe place buy soma online
Anonymous said…
ambien without prescriptions ambien dosage supplied - ambien price on street
Anonymous said…
buy ambien online ambien side effects crazy - buy ambien online us pharmacy

Popular Posts