Pages

Support Penaja

Thursday, August 25, 2011

kilang tisu tandas di China

Posted by mykhalis On 8:39 AM 10 comments

Mujurla Khalis tak guna tisu tandas.. Nak wat lap tangan pun cam tak berapa selera je lepas nie..heh..Tisu putih je..kilang punya la kotor..












 Camne pulak kilang kat Malaysia kan? Tengok diorang punya kilang simple je.. rasa nak wat je satu kat rompin ni..heh..ada yang nak kongsi modal tak?

10 comments:

kat china kan?mmgla xbape nak hygiene huhu~

psst3..kat opis CR nih kan.toilet tissue dia bau smacam je.nak ckp bau mcm tandas pun ade even tu tissue baru.apakah?????ayoooooo....

Pehhh..nasib bek i jenis standby wet tissue..
no toilet rol!!no!no!! =P

kilang kat kita mesti cantik dan kemaskan...

maaflah tak boleh membantu hahaha

akalu cam ne memang salah dari undang2 kn.. tp sebab rakyat china berbilion.. pihak berkuasa dieorang susah nak detect :0

hurmmmm...pikir 2 kali nak guna toilet roll!

tisu ni dah mcm makanan ruji diorang dah. hehe

ok la khalis..MFI labur RM100..jom buat kat rompin..mcm senang je..hahahaha

pnah kerja dekat kilang buat tisu..~ mesin2x dijaga rapi..tp syg la paper bnyak duduk kat luar kilang..hr2 kena hujan, debu dan kotoran~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...