kilang tisu tandas di China

Mujurla Khalis tak guna tisu tandas.. Nak wat lap tangan pun cam tak berapa selera je lepas nie..heh..Tisu putih je..kilang punya la kotor..












 Camne pulak kilang kat Malaysia kan? Tengok diorang punya kilang simple je.. rasa nak wat je satu kat rompin ni..heh..ada yang nak kongsi modal tak?

Comments

Luv Me Cinta said…
kat china kan?mmgla xbape nak hygiene huhu~
CikRangers (CR) said…
psst3..kat opis CR nih kan.toilet tissue dia bau smacam je.nak ckp bau mcm tandas pun ade even tu tissue baru.apakah?????ayoooooo....
Azura Mendezz said…
Pehhh..nasib bek i jenis standby wet tissue..
no toilet rol!!no!no!! =P
yatie Awang said…
kilang kat kita mesti cantik dan kemaskan...

maaflah tak boleh membantu hahaha
akalu cam ne memang salah dari undang2 kn.. tp sebab rakyat china berbilion.. pihak berkuasa dieorang susah nak detect :0
mas saari said…
hurmmmm...pikir 2 kali nak guna toilet roll!
cik sakdi said…
tisu ni dah mcm makanan ruji diorang dah. hehe
MFI said…
ok la khalis..MFI labur RM100..jom buat kat rompin..mcm senang je..hahahaha
lisa lis said…
pnah kerja dekat kilang buat tisu..~ mesin2x dijaga rapi..tp syg la paper bnyak duduk kat luar kilang..hr2 kena hujan, debu dan kotoran~

Popular Posts