Pages

Support Penaja

Thursday, August 25, 2011

Rekaan Kreatif : Pisau Survival Rekaan Gerber di akui oleh Bear Grylls

Posted by mykhalis On 4:46 PM 4 comments

Khalis tak pasti berapa ramai yang merupakan peminat setia rancangan Man vs Wild. Tapi Khalis pasti ramai yang mengetahui mengenai rancangan ini. Apa yang best mengenai rancangan ini ialah bagaimana menyesuaikan diri dalam keadaan extreme.

Kali ini, Gerber bekerjasama  dengan Bear menghasilakan pisau yang cukup lengkap dan sempurna ketika menghadapi saat sukar.Khalis tak reti gak nak citer sebab Khalis bukan jenis masuk hutan punya orang..tapi kalau tengok video ni nescaya nak beli punyalah.. harganya murah sahaja.. RM120.00 tak termasuk penghantaranla.. boleh tempah dan order kat sini


Dari rekabentuk pisau ni memang buatkan Khalis yang lemah lembut ni nak jadi Badass je,, wahaha.. ada perasaan jadi Rambo..Yang best, pisau ni boleh menghasilkan percikan api bila bila masa sahaja..kiranya dalam hutan takde mancis ke, lighter ke..pisau ini dah lengkap dah.



 Memang berguna nak lapah daging dekat dekat raya nanti.hehe

4 comments:

wah..sangat berguna..ok..dah mark da pisau nnt..kalau ade camping yg survival beli je pisau ni..

oo menarik ni.. tk yah guna pisau rambo dah..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...