Pages

Support Penaja

Monday, February 13, 2012

Ustaz Azhar Idrus bagi jawapan minat pasukan Manchester United

Posted by mykhalis On 11:23 AM 0 comments

memang dari dulu inilah topik untuk mematahkan semangat penyokong MU.. Tapi beberapa ustaz dah bagi penjelasan mengenai hukum pakai baju MU.. Khalis sendiri hari2 pakai baju MU.. cuma tukar tahun jerla.. tahun ni 2003.. esok jersey 2011.. camtu la.. takdela pakai baju sama.. dah nak wat camne.. minat punya pasal.. Kalau kalah mood down macam datang bulan je rasanya.. lutut lembek je nak bukak kedai.. tapi kalau menang? hahaha.. sales drop pun leh bahagia tersenyum lagi.. hahaha

Jom tengok jawapan dan persoalan mengenai sokong team MU ni..


yupp.. kitorang sokong MU sebab style, player, dan nama MU.. takdenye nak puja2 lambang setan ni..

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...