Pages

Support Penaja

Thursday, February 16, 2012

Pelakon video lucah ialah Pelakon karipap-karipap cinta:Melia Aimiellia?

Posted by mykhalis On 9:29 AM 0 comments


Khalis sampai sekarang tidak berminat dengan cerita ni.. Tajuk filem ni best.. tapi sebab pelakon yang suka panggil orang anjing iaitu Gambit dan pelakon yang melakonkan watak pelajar lulusan agama tapi pakai tudung macam Shahrizat Jalil sebelum dapat hidayah membuatkan Khalis rasa cerita ini sangat tak best..


2 3 hari lepas..kecoh mengenai sebuah video yang tersebar di internet.. Khalis tak berminat nak cari dan harap orang yang mencari atau dpat video ni sahajalah yang wat kajian.. Tapi itulah.. zaman sekarang ni senang nak bagi alasan.. sama macam alasan gambar hitam putih.. perut tak boroi.. janggut hilang macam kes Anwar Ibrahim..Malahan bertahun tahun artis memberi alasan super impose bila ada gambar atau video jijik tersebar.


Menurut analisis yang di lakukan ohbulan.. mereka mendapati ada persamaan antara watak pelakon filem ini dengan video lucah yang diterima.. Mungkinkah cerita gossip ini bakal menaikkan nama pelakon yang tidak dikenali ini? Mungkin selepas ini.. kita sudah senang menghafal namanya.. Khalis nak taip nama dia nipun copy paste,.,tricky gile.. Melia Aimiellia..


Korang tengok sendirilah ada tak persamaannya..pendapat Khalis? macam sama..stail rambut la.. rupa tau taula.. sebab tak retila nak banding2kan muka orang ini.. 


 Artikel selepas ini.. Melia Aimiellia menafikan dia pelakon video lucah,,, tak keluar algi..tapi tunggu jerla..mesti ada punya..



0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...