Pages

Support Penaja

Wednesday, February 15, 2012

Permainan sex yang paling laku di China Korea dan Afrika

Posted by mykhalis On 11:39 AM 5 comments


Boleh korang bayangkan manusia dengan patung? Aduh.. dah betul-betul sangap sangat dah ni.. 


Kini China telah menjadi pengeluar ‘sex toy’ yang terbesar di dunia dengan berjaya menjual 50,000 ke luar negara sahaja. Ini tidak termasuk jualan di China sendiri. Apa yang menarik adalah terdapat 13 jenis ‘sex toy’ yang dijual oleh The Ningbo Yamei, syarikat yang menghasilkan semua patung ini. Antara negara yang mempunyai permintaan tinggi untuk patung ini adalah Afrika, Korea dan Rusia.




5 comments:

adehh khalis..ni entri obe semalam..takkan tu pon nak copy lagi..

sori.. aku tak baca dah blog obe.. dan obe pun copy dari orang lain..cara bercerita je lain2 k?

suke statement khalis...
pedulikn anon...=)
love your blog!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...