Pages

Support Penaja

Wednesday, February 15, 2012

Beberapa situasi membuktikan anda forever alone

Posted by mykhalis On 1:24 PM 4 comments

Setiap orang mesti ada satu tahap dalam hidup forever alone.. tipulah kalau tak pernah rasa keseorangan..kesunyian.. sedangkan blog Raden pun Khalis tengok adakala penuh kesunyian di dalam entrynya..wahahahaha..

Kalau dijenguk  Blog Anies.. sebagai penyokong Liverpool yang dah berpuluh tahun tak merasa gelaran juara BPL.. mungkin dia faham perasaan sebagai big 4 yang selalu kedudukan tengah liga.. forever alone jugak tu namanya

err.. kiranya promote blog la link kat atas tu ek..ziarah menziarahi la member2 Khalis di alam maya ini..

Jom tengok beberapa situasi forever alone







4 comments:

patut la patung2 yg berkenaan laku.... huhu....

bro,gua copy lu punye ayat kt atas tu then post kt wall fb gua...kasi pns ckit supporter liverfool...hahahahaha...

hahahah kesiannya yang facebook tu.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...