Pembantu rumah campurkan darah haid dalam makanan


Khalis suka tengok cerita hindustan kalau babak di luar negara.. mesti pembantu rumah mereka ialah orang putih.. dan mereka cukup berbahagia dapat menjadikan mat saleh sebab orang gaji.. Yerla.. dahla dulu negara mereka dijajah.. kira dapatla balas dendam..

Kalau di bandar kecil.. susah nak dapat pembantu rumah yang jujur.. pengalaman Khalis.. biasanya pembantu rumah suka kalau dapat majikan di bandar besar.. hujung minggu ada ramai kawan dan tempat berjalan..kalau bandar kecil ni diorang susah nak berseronok..

Seorang wanita mewujudkan sebuah laman FB yang dipanggil “Dangerous Maid” untuk memberikan amaran kepada orang ramai bahawa orang gaji bukan selalu menjadi mangsa dera, malah majikan juga kadang kala “didera” orang gaji, lapor AsiaOne.

Pencipta laman itu, Hylda Low, yang mewujudkan laman itu pada hari Selasa berkata “Saya mahu memberikan amaran kepada orang ramai bahawa pembantu rumah ini (gambar di atas) adalah sangat berbahaya. Kita tidak boleh membiarkan orang jahat ini menggunakan ilmu hitam kepada orang lain,” tulis Low.

Pelajar berusia 20 tahun itu mendakwa pembantu rumahnya, yang berasal dari Jawa Barat, telah memasukkan darah haidnya ke dalam sup untuk dihidangkan kepada keluarganya. Pembantu rumah itu juga didakwa secara sembunyi-sembunyi meletakkan darah haidnya di dalam uncang teh.

Menurut Low, keluarganya mendapat tahu perbuatan keji dan kotor pembantu rumah itu awal Ogos lalu dan pembantu rumah tersebut sudah tiga kali melakukan perbuatan keji itu

Comments

are din said…
EEEEEEEE GELINYA..... akibat dari itu mgkin keluarga berkenaan jadi drakula @ pontianak hik hik hik

Popular Posts