Pages

Support Penaja

Wednesday, June 15, 2011

Tiada tempat parking? kenapa tak buat sendiri?

Posted by mykhalis On 12:11 PM 6 comments

Khalis faham bebeno perasaan duduk di bandar-bandar besar,berpusing-pusing di satu bangunan yang sama kerana nak tunggu turn untuk parking. Memang satu penyiksaan.

Sebab itu Khalis lebih suka naik motor, senang nak selit-selit. Tapi bila dah berumah tangga ni, kereta merupakan kewajipan. Yerla, nak bawak berjalan-jalan, nak pergi klinik.. kan mudah seandainya ada kereta.

Tapi, idea kreatif awek ni untuk mereka sendiri tapak parking sangat mengagumkan. Setahu Khalis, majlis perbandaran or polis trafik susah nak perasan..tapi kalau perasan jugak nak wat camne kan? redho jerla..heh








camne? ada berani?hehe

6 comments:

haha..memang mengagumkan...

jemput join segmen simple terbaru saya..senang jer...huhu..

SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

ni baru btul packing bawak dari rumah.. kih kih kih

terbaaikkk!!kretip sungguh!!

hahahahaha...gilos...tp serius, mmg sy xckup brani lagik ar kalu nk mnipu cam 2...~

boleh try ni... tp sekrang bnyak cctv.. kantoi la plk nanti...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...