Tiada tempat parking? kenapa tak buat sendiri?

Khalis faham bebeno perasaan duduk di bandar-bandar besar,berpusing-pusing di satu bangunan yang sama kerana nak tunggu turn untuk parking. Memang satu penyiksaan.

Sebab itu Khalis lebih suka naik motor, senang nak selit-selit. Tapi bila dah berumah tangga ni, kereta merupakan kewajipan. Yerla, nak bawak berjalan-jalan, nak pergi klinik.. kan mudah seandainya ada kereta.

Tapi, idea kreatif awek ni untuk mereka sendiri tapak parking sangat mengagumkan. Setahu Khalis, majlis perbandaran or polis trafik susah nak perasan..tapi kalau perasan jugak nak wat camne kan? redho jerla..heh








camne? ada berani?hehe

Comments

NasZ said…
haha..memang mengagumkan...

jemput join segmen simple terbaru saya..senang jer...huhu..

SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...
ArulchelseA said…
ni baru btul packing bawak dari rumah.. kih kih kih
Marcella said…
terbaaikkk!!kretip sungguh!!
Smoker Haven said…
hahahahaha...gilos...tp serius, mmg sy xckup brani lagik ar kalu nk mnipu cam 2...~
ApiH said…
boleh try ni... tp sekrang bnyak cctv.. kantoi la plk nanti...

Popular Posts