Kapal terbang lutsinar



ini betul betul mengujakan Khalis. Siapa yang boleh bayangkan anda boleh nampak apa sahaja bermula dari pesawat akan berlepas..berlanggar dengan awan.. melangggar superman di udara..ini betul-betul sesuai untuk mereka yang tidak gayat sahaja.

Syarikat Airbus yang merupakan syarikat bertanggungjawab mengeluarkan konsep kapal terbang ini telah membuat perbentanggannya di Greenwich, London



Tapi jangan bimbang, ianya masih lagi dalam perancangan dan mereka berhajat untuk melakukannya pada 40 tahun lagi dan dijangkakan kapal terbang ini akan dikeluarkan pada tahun 2050

Harap kalau Malaysia nak beli biarla ada cerminnya.. manala tahukan.. beli jet pejuangpun jet asing-asing..hehe

Comments

ArulchelseA said…
cuak aku bro nak naik mcm ni...kena hujan kilat semua...demam beb..
Anonymous said…
best laa.....
peep said…
best2.. asal lmbt sgt nk kluar.. 4o thn..
ApiH said…
menarik tu.. mcm best je..
amna said…
memang mantap. ntah hidup lg ke tak cik amna time lunching dia nnti ;')
mOon jOhari said…
...wOw...ohsem!
tingin nak naek!
Khadija Sakaria said…
wowh ! cool. dpt feeling mcm terbang betul betul. HAHA
is_isaac said…
best giler.tp kalu 2050.alamt nye, ntah hidup ke tak aku nie lagi..sob..sob..
NuruL SyuhadaH said…
best giler..tp takot..T__T

Popular Posts