Pages

Support Penaja

Tuesday, June 14, 2011

Kapal terbang lutsinar

Posted by mykhalis On 9:41 AM 10 comments



ini betul betul mengujakan Khalis. Siapa yang boleh bayangkan anda boleh nampak apa sahaja bermula dari pesawat akan berlepas..berlanggar dengan awan.. melangggar superman di udara..ini betul-betul sesuai untuk mereka yang tidak gayat sahaja.

Syarikat Airbus yang merupakan syarikat bertanggungjawab mengeluarkan konsep kapal terbang ini telah membuat perbentanggannya di Greenwich, London



Tapi jangan bimbang, ianya masih lagi dalam perancangan dan mereka berhajat untuk melakukannya pada 40 tahun lagi dan dijangkakan kapal terbang ini akan dikeluarkan pada tahun 2050

Harap kalau Malaysia nak beli biarla ada cerminnya.. manala tahukan.. beli jet pejuangpun jet asing-asing..hehe

10 comments:

cuak aku bro nak naik mcm ni...kena hujan kilat semua...demam beb..

best2.. asal lmbt sgt nk kluar.. 4o thn..

menarik tu.. mcm best je..

memang mantap. ntah hidup lg ke tak cik amna time lunching dia nnti ;')

...wOw...ohsem!
tingin nak naek!

wowh ! cool. dpt feeling mcm terbang betul betul. HAHA

best giler.tp kalu 2050.alamt nye, ntah hidup ke tak aku nie lagi..sob..sob..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...