Pages

Support Penaja

Sunday, June 12, 2011

Cara balas dendam pada kecurangan suami

Posted by mykhalis On 9:36 PM 7 comments

Kerana kes bekas jiran Khalis yang mengadu kerana suaminya curang dengan janda.. hari-hari Khalis kena leter.. macamla Khalis yang buat.. Ini yang rasa nak marah pada jantan-jantan yang nak curang nie..

Pandai makan pandai simpanla.. jangan la orang lain pulak kena!! Khalis yang takde niat nak curang ni pun rasa geram tau.. Tapi kalau suami anda curang.. apa kata guna teknik d bawah selain kejar suami anda dengan parang...

hebahkan aje pada jiran tetangga

hari-hari bagi makanan yang ada mesej kejam

ermm..ini tak disarankan k?

kalau nak bengang sangat

yang ini paling dasyat le...
So, pada suami isteri, kalau dah kawen tu,, dalam status facebook cuba la tukar pada married.. kalau facebook buat status happy marriedpun lagi bagus..lepas tu rajin-rajin la bukak tagged, friendster, myspace,hi-5, skype.. bukan menyiasat.. tapi apa salahnya beringat.. ye tak??

7 comments:

yang ni lagi kejam dari kne kejar ngan parang bro!!

kalau mcm nilah caranya...suami2 takut nak curang ni haha...

like sokmo..kalo pompuan curang pon leh wt cmni gk kan..heee..

memang nak kena kan main curang2 ni..tampo baru tahu.. haha gengster betol kalau buat cmni..tp nak ajar,cmne pon xpe pe..hahaha

cuak aku bro...kih kih kih

hah hamek ko!!! nak sgt curang kan...!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...