Cara balas dendam pada kecurangan suami

Kerana kes bekas jiran Khalis yang mengadu kerana suaminya curang dengan janda.. hari-hari Khalis kena leter.. macamla Khalis yang buat.. Ini yang rasa nak marah pada jantan-jantan yang nak curang nie..

Pandai makan pandai simpanla.. jangan la orang lain pulak kena!! Khalis yang takde niat nak curang ni pun rasa geram tau.. Tapi kalau suami anda curang.. apa kata guna teknik d bawah selain kejar suami anda dengan parang...

hebahkan aje pada jiran tetangga

hari-hari bagi makanan yang ada mesej kejam

ermm..ini tak disarankan k?

kalau nak bengang sangat

yang ini paling dasyat le...
So, pada suami isteri, kalau dah kawen tu,, dalam status facebook cuba la tukar pada married.. kalau facebook buat status happy marriedpun lagi bagus..lepas tu rajin-rajin la bukak tagged, friendster, myspace,hi-5, skype.. bukan menyiasat.. tapi apa salahnya beringat.. ye tak??

Comments

amna said…
fuh, berat ni.. >,<
kay_are said…
yang ni lagi kejam dari kne kejar ngan parang bro!!
yatie Awang said…
kalau mcm nilah caranya...suami2 takut nak curang ni haha...
MFI said…
like sokmo..kalo pompuan curang pon leh wt cmni gk kan..heee..
vampire's lovex said…
memang nak kena kan main curang2 ni..tampo baru tahu.. haha gengster betol kalau buat cmni..tp nak ajar,cmne pon xpe pe..hahaha
ArulchelseA said…
cuak aku bro...kih kih kih
mOon jOhari said…
hah hamek ko!!! nak sgt curang kan...!

Popular Posts