Kereta 3 tayar Relient Robin


Khalis baru tahu hari ini yang memang ada kereta 3 tayar yang dikeluarkan secara komersial. Jenama Reliant Robin memang Khalis tak pernah dengarpun sebenarnya. Kebetulan baca dailymail.co.uk tadi baru je tahu.


Lepas tu tunggu apa lagi, Khalis tengokla di YT(youtube). Rupanya kereta ini dikenali kerana ketidakstabilannya. Kebanyakan driver yang menguji pandu kereta akan terbalik.

Mengejutkan,, rupanya inilah kereta yang paling kurang eksiden. Kerana pemilik kereta jenama ini tahu bahawa kereta mereka tidak stabil, jadi kebanyakan dari mereka memandu dalam keadaan paling selamat.

Kalau tak percaya boleh tengok video  ni..

dan ini juga


Tapi kalau kereta ni masuk Malaysia, memang lagi syok driver dia melipat lagi adala rasanya..

Comments

comel tp x stabil!haha..mcm kete dalam citer en kacang la..tp bkn kete en kacang tu..
MFI said…
kalau kete ni masuk malaysia..jadi punca kesesakan lalu lintas
azfar hranica said…
keta ni la yg mr bean selalu pedajal dlm cite die. dan keta ni jugak yg digunaknan dlm siri tv only fools & horses
Piah Becok said…
perghhhh... memang la den takkan beli kete ni. kalu beli pun, buat tayang kat anak cucu je laa.... haha

Moh bace ni:
1. WORD OF THE DAY #1
2. AI HETCHU' subang!!
3. day four : 10 things you wanna to say to person(s)
Azku said…
tengok pun dah tau x stabil..
Bro Ery said…
Mr Bean cukup anti dengan kereta ni. Dia kalau jumpa kereta ni dia akan kacau pemandu yang bawak tu sampai terbalik. Serius tak tipu. Hahaha.
ApiH said…
camne nak modified kereta ni ye...

Siapa Wajib kahwin
mcm dlm citer mr bean...

Popular Posts