My Idola: Salleh Yaakob dan gambar percutiannya di China

Walaupun Khalis tahu kalau isteri Khalis baca entry ini dia akan cubit dan merajuk..tapi jauh dilubuk hati Khalis, Salleh Yaakob ialah idola Khalis.. kerana dia berjaya membuktikan dia bersikap adil dan saksama.. Mungkin buat masa ini Khalis cuma ada seorang, tapi kalau ada rezeki, dapat tambah 2 ke, 3 ke, 4pun bagus jugak.. Khalis akan sedaya upaya mencontohinya.. Ops!! Khalis cakap pasal tambah anak tau.. sekarangkan Khalis ada sorang je anak.. korang ingat Khalis nak tambah apa ek?

Yerla.. ada kala, ibubapa ni, ada 3, 4 orang anak, mesti dilubuk hati dia ada yang lebih istimewa..betul tak?tapi.. apapun.. jom layan gambar percutian ini.. memang dialah lelaki yang kalau buat ceramah motivasi ke..Khalis akan sanggup bayar dan dengar nasihatnya..kerana dia bukan hanya pandai berkata-kata.. tapi berjaya melaksanakannya..













Tuah ayam nampak di kaki,, tuah lembu pada perut, tuah kambing pada bau, tuah manusia siapa yang tahu..

Comments

Aiza Hamid said…
entry yg mambahagiakan tp tdk membahagiakan sy...huuuuu~
ijam ismail said…
huhuhu....hebat!!


come vst my blog k
=)
NasZ said…
Alhamdulillah..semoga bahagia hendaknya..Amin.

jemput join segmen simple saya..


SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...
Fahman said…
Memang besar la keluarga dia. bercuti ke china tuu.. memang beliau mampu.sampai 4. ha3
MFI said…
salleh yaakob juga menjadi idola saya...rasa macam nak interview sorang2 bini dia tanya apa rahsia abang sallih..

p/s: harap2..awek saya tak baca ni..hahaha
Derok said…
Nabi Muhammad idola yg tebaik..=>

Popular Posts