Pages

Support Penaja

Wednesday, June 15, 2011

My Idola: Salleh Yaakob dan gambar percutiannya di China

Posted by mykhalis On 9:18 PM 6 comments

Walaupun Khalis tahu kalau isteri Khalis baca entry ini dia akan cubit dan merajuk..tapi jauh dilubuk hati Khalis, Salleh Yaakob ialah idola Khalis.. kerana dia berjaya membuktikan dia bersikap adil dan saksama.. Mungkin buat masa ini Khalis cuma ada seorang, tapi kalau ada rezeki, dapat tambah 2 ke, 3 ke, 4pun bagus jugak.. Khalis akan sedaya upaya mencontohinya.. Ops!! Khalis cakap pasal tambah anak tau.. sekarangkan Khalis ada sorang je anak.. korang ingat Khalis nak tambah apa ek?

Yerla.. ada kala, ibubapa ni, ada 3, 4 orang anak, mesti dilubuk hati dia ada yang lebih istimewa..betul tak?tapi.. apapun.. jom layan gambar percutian ini.. memang dialah lelaki yang kalau buat ceramah motivasi ke..Khalis akan sanggup bayar dan dengar nasihatnya..kerana dia bukan hanya pandai berkata-kata.. tapi berjaya melaksanakannya..













Tuah ayam nampak di kaki,, tuah lembu pada perut, tuah kambing pada bau, tuah manusia siapa yang tahu..

6 comments:

entry yg mambahagiakan tp tdk membahagiakan sy...huuuuu~

huhuhu....hebat!!


come vst my blog k
=)

Alhamdulillah..semoga bahagia hendaknya..Amin.

jemput join segmen simple saya..


SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

Memang besar la keluarga dia. bercuti ke china tuu.. memang beliau mampu.sampai 4. ha3

salleh yaakob juga menjadi idola saya...rasa macam nak interview sorang2 bini dia tanya apa rahsia abang sallih..

p/s: harap2..awek saya tak baca ni..hahaha

Nabi Muhammad idola yg tebaik..=>

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...