Pages

Support Penaja

Sunday, June 12, 2011

Pendedahan pembohongan Laman Web 1Pengguna bernilai 1.4 juta

Posted by mykhalis On 5:47 PM 6 comments

Khalis takpasti samada rakyat Malaysia memang tak terkejut dengan nilai 1.4 juta. sebab kalau projek kerajaan mesti ratus juta. malah projek bangang email 1 Malaysiapun boleh cecah 50juta.

Khalis sendiri masa buat blog nipun free,,wahahha.. namapun blog cikai kan? tapi Khalis tengok blog ramai lagi mereka yang mahir dengan bahasa komputer lagi canggih dari apa yang laman web 1.4 juta nie.

Kalau 1.4 jutapun boleh tipu,, rasa-rasa email 1 Malaysia camne la rupanya nanti ek?

Bak kata orang Malaysia nie


Ada kapal selam tak boleh menyelam
Ada jet pejuang tak boleh terbang
Ada mahkamah siling runtuh
Ada stadium runtuh juga
Ada tanah buat projek kilang nuklear
Ada RM50juta buat email
Ada 1.4 juta buat laman web ntah ape-ape

Hmmm...

Layan vklip  ni nak tahu 1.4 juta punya website fungsi

psss.... apa susah? tak cukup duit tunggu la cukai lain pulak naik..betul tak?

6 comments:

hmmm .. betul betul.. bnde macam ni membuatkan kita berpikir..

As'salam..

apa pasal lama tak komen di blog ya? khalis, di blog saya anda bebas tinggalkan link. saya berbeza dengan obey. meskipun saya jarang berbalas komen dengan pengkomen tegar tp kalau salah seorang darinya tidak komen meskipun singgah entry saya tahu.

haha..nak tergelak gak sebenarnya.. pelik2 la kerajaan ni..

skali AmenoWorld datang singgah da..

keje edit blog gitu rupe je blh byr 1.4 juta? hadoi,membazir lagi.

nak apply keje camtu jgk la.. edit blog dapat 1 juta...

mengikut apa yang kite belajar, setiap duit yg nak kuar dari consolidated fund kene dpt approvement dari parliament. so mcm x logik plak pembangkang x persoalkan. semuanya akan dberi details utk kuarkan duit tu n government bukannya profit oriented.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...