Video Penyamun Sekeluarga Dirakam CCTV : Memalukan Bertudung Pulak Tu!Video ini dirakam oleh kamera litar tertutup (CCTV), 7 Februari 2012 lepas di sebuah kedai di Senai, Johor Bahru, memaparkan seperti satu keluarga 'membeli belah percuma' di sebuah kedai tanpa membayarnya.
Video rakaman ini menunjukan beberapa orang wanita bertudung dan berbadan besar bersama dengan seorang lelaki dengan selambanya menyumbat barang-barang di kedai tersebut di celah-celah badan mereka, termasuk celah kangkang (hairan betul, ada beg khas agaknya?).
 
Video memaparkan kumpulan wanita-wanita berbadan besar dan bertudung tersebut, 'tukang angkut' dengan barangan-barangan  berharga dari kedai tersebut berupa barangan produk kesihatan berjenama serta produk tenusu dan dianggarkan melebihi ribuan ringgit.
Menurut sebuah akhbar tempatan, kumpulan yang sama di laporkan melakukan kegiatan yang sama di Melaka baru-baru ini, juga berjaya dirakam CCTV kedai tersebut. Mereka kemudiannya melarikan diri menggunakan kereta Honda CRV berwarna hitam.
 

Comments

Anonymous said…
aku rasa ini sindiket. mungkin perempuan2 tu dipaksa.

Popular Posts