Pages

Support Penaja

Wednesday, February 22, 2012

Rahsia Tersembunyi Pada Rokok Gudang Garam - apa dia???

Posted by mykhalis On 3:10 PM 2 comments

Dulu zaman arwah atuk Khalis ada ramai pekerja dari Indonesia.. memang selalu tengok rokok ni kat rumah tumpang diorang.. Khalis paling ingat masa budak2 dulu selalu rasa filter dia.. macam manis2 berempah..cehh.. Mujurla tak terpengaruh dari merokok..

Rupanya ada rahsia jugak ek? Sama la cam Dunhill.. ada orang koyakkan kotak sebab nak cari logo ke ape ntah.. Khalis tak ingat dah.. sebab kawan-kawan pun ramai yang tak merokok..Kalau sah dan tak sah info ni nasib le ek..

memula kena koyakkan kertas bungkusan tu.

nnt akan jumpa kotak2 berwarna (ada 4 warna) nampak tak?





ada warna MERAH BIRU HITAM EMAS






UNTUK APA WARNA-WARNA TU?
menurut blogger dr negara tetangga, baca ye kopipes ni

MERAH Rasa tembakaunya lebih tajam dan lebih keras dari biasanya

HITAM Medium rasa tembakaunya pas dilidah 

BIRU Bau tembakaunya khas bgt gan, agak2 kya benthoel biru gitu

EMAS Yang ini soft bgt gan, lebih soft dari rokok filter yg biasa kita hisap

Penilaian rasa tiap orang beda2 gan, tergantung lidah masing2 tp yg jelas rasa dan bau tembakau nya bener2 berubah stelah digosok.

2 comments:

ooo.. aku ingatkan ada cabutan bertuah ke ape...

penah baca paper kan ,tgh2 dia ada dot kaler , ni same kes la ni kaler tuk kotak tu xder pape makna pon just tuk kaler kotak tu.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...