Pages

Support Penaja

Tuesday, February 21, 2012

Akibat gigit polis kena tembak di kaki

Posted by mykhalis On 8:14 AM 0 comments

hiasan jer ni


Mujur tukang kayu ni tak gigit kat telinga..kalau tak mesti kena tembak kat kepala.. Khalis tak taula nak bayangkan betapa bengangnya polis tu bila dia kena gigit dengan orang yang dia kejar.

KUALA TERENGGANU: Gara-gara menggigit telinga anggota polis ketika cuba melarikan diri dari tahanan, seorang tukang rumah pada Isnin dikenakan denda RM2,000 atau penjara dua bulan jika gagal membayar denda.
Mohd Shukri Muda, 34, dari Gong Pak Jin, Batu Rakit, di sini didakwa menyebabkan kecederaan terhadap Konstable Amran Yahya, 23, bagi menakutkan penjawat awam itu daripada menjalankan kewajipannya.
Dia dituduh melakukan perbuatan itu pada pukul 8.25 malam, 12 Februari lalu bertempat di Balai Polis Gong Badak, di sini.
Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 332 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara sehingga tiga tahun atau denda atau kedua-duanya.
Mohd Shukri yang memakai baju lokap polis dan berjalan terhencut-hencut akibat terkena tembakan di kaki yang dilepaskan anggota berkenaan untuk mempertahankan diri, mengaku salah sebaik pertuduhan dibacakan di hadapan Majistret Rozianti Mohamed Hanaphi.
Pendakwaan dijalankan pegawai pendakwa Inspektor V. Ravi. - BERNAMA

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...