Kena bogel selepas dibelasah

hiasan

Inipun lebih kurang cam gambar bogel semalam.. Pukul 3 pagi dalam kereta berdua-duaan.. Kompom ada unsur2 beromen dalam kereta camni.. kalau tak..ape kejadahnya 3 pagi..

Agaknya geram sangat tengok orang beromen.. yang si samseng..bagi bogel je senang.. Khalispun tak tau niat samseng 3 orang yang membogelkan orang beromen ni.. Apala yang dia dapat..agaknya puas hati sangat gamaknya..

DUNGUN – Malang menimpa sepasang kekasih apabila mereka bukan sahaja dipukul, malah turut dipaksa berbogel sebelum gambar mereka dirakam sekumpulan tiga lelaki dalam kejadian di kawasan pantai Sura Hujung di sini Sabtu lalu.
Kejadian berlaku ketika pasangan berusia 20-an itu sedang bermadu kasih di dalam sebuah kereta pada pukul 3 pagi sebelum didatangi tiga lelaki yang terus memasuki kereta mereka dan memukul kedua-dua mangsa.
Takut dicederakan lebih teruk, kedua-dua mangsa kemudian menuruti arahan suspek dengan menanggalkan pakaian sebelum aksi mereka dirakam menggunakan telefon bimbit.
Sumber memberitahu, ketiga-tiga suspek juga bertindak meminta wang sebanyak RM2,000 daripada mangsa sekiranya pasangan itu tidak mahu gambar bogel mereka didedahkan.

Comments

Popular Posts