Pages

Support Penaja

Sunday, February 19, 2012

Bunuh kawan sebilik yang kuat berdengkur

Posted by mykhalis On 12:02 PM 6 comments

camni la perasaan mangsa gamaknya

Berdengkur adalah sesuatu yang menyakitkan hati pendengar.. Yang berdengkur dapat tidur dalam keadaan lena,,dan si mangsa terpaksa memendam rasa.. Jadi.. sebelum teruskan pada cerita ni..Khalis nak mintak maaf banyak2 pada wife sebab kuat berdengkur.. Khalis tak tau nak buat apa lagi.. dah beli dah yang pembuka hidung tu.. tapi RM1 sekali pakai..cehh..rabakk..lepas tu takdela berkesan sangat,,

Kalau korang nak tau kuat mana berdengkur.. Khalis pernah terjaga sebab dengar dengkuran sendiri.. pergh..rasa nak marah je.. dengar bunyi dengkur.. tapi bila tengok kiri kanan takde orang.. bila Khalis try buat bunyi tu balik..sebijik la... betul2 parah ni...

Seorang remaja..Guo Lewei telah membunuh rakan sebiliknya Zhao Yan dengan menikam dada dan punggung kerana tekanan perasaan akibat gangguan dengkuran.. Mereka yang sama -sama belajar di Universiti Pertanian Jilin pernah berbincang,, namun Guo dimarahi.. sebab itu dia tikam dan sedang menunggu perbicaraan..

pss..Khalis pernah tanya wife.. kalau dia geram sangat Khalis dengkur dia buat apa.. dia cakap dia kepit hidung Khalis sampai sesak nafas.. tapi Khalis tak terjaga pun..terus sambung tido... huuu.. sori la Puan Wan Rohani ek?

6 comments:

hahhaa..standart la..orang laki tak berdengkur ke?

Suami saya cakap saya yang berdengkur

tekup je muka dengan bantal

kebetulan roomate akupun macam ni jugak. tapi dah biasa

ade yg tak dengkur la bro, ade yg macam mesin basuh, terpulang pd rongga

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...