Pages

Support Penaja

Saturday, June 25, 2011

Wanita Cover Girl paling tua

Posted by mykhalis On 5:58 PM 8 comments

Seandainya kita dengar perkataan cover girl..kebiasaannnya ialah artis muda, takpun model terkenal. Malahan,tanda aras kejayaan seseorang model apabila berjaya menjadi cover girl bagi majalah Sport Illustrated..

Kalau di Malaysia, icon Cover Girl paling berjaya ialah Dato' Siti Nurhaliza.. mana Khalis tahu? sebab kat rumah Khalis ada semua majalah yang menjadikan to' ti covernya.. dari majalah, Hai, mangga, Mingguan Wanita, apa sahajalah..

Tapi seorang wanita yang berusia 82 tahun bernama Daphne Selfe lain pula ceritanya.. Ingat..dia bukan cover girl majalah wanita monapous tau... dia sehingga kini menjadi duta buat Dolce Gabbana,Olay, Nivea, Tata-Naka, Michiko Koshino, Gap, Red or Dead …haaa,, korang ada?


Malahan, dengan pendapatan purata sebagai model sebanyak US10000, Daphne amat dihormati kerana masih memiliki raut wajah dan postur badan yang tak kalah dek Adrian Lima..







maafla tak update banyak semalam dan baru update hari ni.. Khalis baru berkesempatan jumpa komputer..

8 comments:

perghhh.. dh tua pun jd model lg....

oh makcik. istimewa btol makcik

dill.

wahh,istimewa betul makcik ni.Hihi

uiiiii...xreput tulang ke ek??hoho

huhu.. lama xmari sini..
lawa la .. mcam ni saptutnya cover girl kt semua majalah, xde la mnmbah dosa kita tngok prmpuan cantik dan seksi2 serta seksa... klu nenek ni kmpem xbnfsu nk tngok.. hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...