Wanita Cover Girl paling tua

Seandainya kita dengar perkataan cover girl..kebiasaannnya ialah artis muda, takpun model terkenal. Malahan,tanda aras kejayaan seseorang model apabila berjaya menjadi cover girl bagi majalah Sport Illustrated..

Kalau di Malaysia, icon Cover Girl paling berjaya ialah Dato' Siti Nurhaliza.. mana Khalis tahu? sebab kat rumah Khalis ada semua majalah yang menjadikan to' ti covernya.. dari majalah, Hai, mangga, Mingguan Wanita, apa sahajalah..

Tapi seorang wanita yang berusia 82 tahun bernama Daphne Selfe lain pula ceritanya.. Ingat..dia bukan cover girl majalah wanita monapous tau... dia sehingga kini menjadi duta buat Dolce Gabbana,Olay, Nivea, Tata-Naka, Michiko Koshino, Gap, Red or Dead …haaa,, korang ada?


Malahan, dengan pendapatan purata sebagai model sebanyak US10000, Daphne amat dihormati kerana masih memiliki raut wajah dan postur badan yang tak kalah dek Adrian Lima..







maafla tak update banyak semalam dan baru update hari ni.. Khalis baru berkesempatan jumpa komputer..

Comments

puRpLe_aPpLe said…
perghhh.. dh tua pun jd model lg....
Dayana Aj said…
ekkk,, x lawo ponn
dill said…
oh makcik. istimewa btol makcik

dill.
Miss A said…
wahh,istimewa betul makcik ni.Hihi
qasehraihan said…
uiiiii...xreput tulang ke ek??hoho
Ibnushukran said…
huhu.. lama xmari sini..
lawa la .. mcam ni saptutnya cover girl kt semua majalah, xde la mnmbah dosa kita tngok prmpuan cantik dan seksi2 serta seksa... klu nenek ni kmpem xbnfsu nk tngok.. hehe

Popular Posts