Pages

Support Penaja

Friday, June 24, 2011

Apa perlu isteri buat untuk suami kalau hendak pergi shopping?

Posted by mykhalis On 2:50 PM 6 comments

Bila hujung minggu ni, biasanya isteri-isteri akan ajak suami membeli belah.. dan kebiasaannya membeli belah bukanlah minat utama si suami.. Hari ini isteri Khalis ada terbaca satu fakta iaitu untuk mendapatkan baby genius, ibu hendaklah kerap membeli-belah sewaktu pregnant..hmmm..

rasa-rasa kalau husband day care centre cam kat atas isteri nak hantar tak? apa yang isteri bayangkan ada kat dalam tempat ni? dan apa yang suami bayangkan kalau isteri dia hantar dia ke tempat ni.. hmm.. spa ngn massage ade tak ek?heee

6 comments:

terbayang2... ape ye ade kat dalam ni..hahahaa...

hahahaha..agak2 akak2 wife brani tak nak drop asben dorang kat sini?hihihihi..tp xtau lagi kan ape dlm tu...

fakta ke teori? e eeeh kuar baby kang jadi pemboros lak...

daycare?????,.hahaha,.adehh,.ingtkn taska je ade daycare,.tuk suami pon adoo,.

hahaha,konfem bini tak bagi ni..haha

pengiklanan efektif.... bijak gak

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...