Pencinta haiwan mesti marah bila tengok nie

Siapa pernah tengok rancangan Man Vs Wild? Khalis n wife suka tengok Man vs Food je.. hehe.. Bukan apa.. rasa cam tipu je bila tengok iklan Man vs Wild.. tapi yang mengagumkan ialah pengacara rancangan ni Bear Grylls, bagaikan manusia berhati kering dan tak ada rasa takut mahupun geli..

Tapi begitu jugak kita kan? sebab tu kita dalam islam kalau dah betul-betul terdesak, babipun boleh makan untuk alas perut.. yerla.. lepas dah habis ikhtiar kan? cuba tengok gambar ni!!betapa terdesaknya untuk meneruskan hidup

ehhh.. salah.. yang bawah ni la...

janganla sampai kita menerima ujian terdampar di sebuah pulau yang tak berpenghuni.. jadi gila macam Filem Cast-away la pulak

Comments

Miss Tira said…
Tapi ada gak bagusnya rancangan ini. Dia memberi kita sesuatu ilmu ikhtiar hidup.. Manalah tahu-tahukan esok lusa tetiba kita bangun dari tidur tengok-tengok kita sorang je kat dunia ni.. Huhu..
mykhalis said…
@tira tahukah anda kalau Khalis berada dalam mana2 filem yang melibabatkan survivor, khalis rela pergi dulu dari seksa di kejar dan melarikan diri..hdup dalam ketakutan..heh
mushroom said…
memang kering tol ah
Mischelle said…
blog maru nampak cntik & kemas! :D
eee....geli jer tgk...
Areen said…
best pe layan rancangan ni,kurang2 kite tau camne nak survive~hihi
cik sakdi said…
pakai baju tu tengah panas tah melekit2 je, hehe

Popular Posts