10 fakta yang mungkin anda tidak tahu

Dan selepas anda baca ni,, anda akan terasa nak google.. sebab mesti nak kepastian kan?










psst.. today is not my day.. mula-mula, bukak kedai lambat.. pukul 12 tengahari sebab pening kepala.. lepas tu masuk je kedai banjir sebab tangki bocor, ketiga bergaduh dengan budak sekolah sebab diorang nak main cc sedangkan sekarang waktu persekolahan, keempat, network kedai ada error.. kena buat setting semula.. kelima, tiba-tiba blackout masa setting network..kali ke 4 dalam masa 2 hari...hmmm... semoga tiada musibah dah untuk hari ini..

Comments

NuruL SyuhadaH said…
huhu..bile tuka style ni..bawu psan arini..hehe..:D
iniialahaku said…
waaa...stail barula...

yg banana tu tawla kata mmg rdioactve n kanggro tu...yg lain xpasti..haha
Awan Biru said…
Wah, layout baharu. Cool.
Awan baru tahu yang pisang tu adalah daripada kumpulan beri.
Nuraizat said…
bru pasan da tuka theme.. hehe lawa2 :D
Arpiiz said…
mungkin hari ni bad day ko kot..hehe
Marcella said…
bad day??sabar ye enche khalis..

p/s:tukar lagi??cool...

Popular Posts