Pages

Support Penaja

Tuesday, June 21, 2011

10 fakta yang mungkin anda tidak tahu

Posted by mykhalis On 1:43 PM 6 comments

Dan selepas anda baca ni,, anda akan terasa nak google.. sebab mesti nak kepastian kan?










psst.. today is not my day.. mula-mula, bukak kedai lambat.. pukul 12 tengahari sebab pening kepala.. lepas tu masuk je kedai banjir sebab tangki bocor, ketiga bergaduh dengan budak sekolah sebab diorang nak main cc sedangkan sekarang waktu persekolahan, keempat, network kedai ada error.. kena buat setting semula.. kelima, tiba-tiba blackout masa setting network..kali ke 4 dalam masa 2 hari...hmmm... semoga tiada musibah dah untuk hari ini..

6 comments:

huhu..bile tuka style ni..bawu psan arini..hehe..:D

waaa...stail barula...

yg banana tu tawla kata mmg rdioactve n kanggro tu...yg lain xpasti..haha

Wah, layout baharu. Cool.
Awan baru tahu yang pisang tu adalah daripada kumpulan beri.

bru pasan da tuka theme.. hehe lawa2 :D

mungkin hari ni bad day ko kot..hehe

bad day??sabar ye enche khalis..

p/s:tukar lagi??cool...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...