Pages

Support Penaja

Wednesday, June 22, 2011

Persahabatan antara orangutan dan anjing..

Posted by mykhalis On 1:31 PM 3 comments

Siapa tengok filem Planet Apes? alaa.. filem pasal beruk atau orang utan bijak macam manusia tue.. Filem lama dah.. Tapi tahun ni akan ada satu filem yang bertajuk Rise of the planet apes.. cam best je.. ce tengok trailer ni

tapi bukan ini kisah yang ingin Khalis kongsikan. Kalau filem merupakan mainan imiginasi yang diterjemahkan di layar perak..namun apa yang berlaku di Georgetown,South Corolina ialah realiti di mana seekor orangutan yang diberi nama Suryia dan seekor anjing yang bernama Roscoe memiliki persahabatan sejati.





Pasangan yang sangat terkenal sehingga pernah muncul dalam rancangan Oprah, Ellen Degenerous malah majalah National Geografi ini bertemu di rumah perlindingan binantang liar. Semenjak itu mereka tidak ubah seperti sahabat sejati.





unikkan? ketika ini, mereka sedang menandangani buku baru mengenai kehidupan mereka..

3 comments:

cute sgt org utan 2...suke..;)

aww that is so sweet! teruja ya allah

sahabat karibbbb~sy suke sy suke hihi

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...