Pages

Support Penaja

Sunday, June 19, 2011

Adakah ini gambar edit atau sebenarnya?

Posted by mykhalis On 11:07 AM 5 comments

Kita selalu terdedah dengan gambar-gambar extreme yang sebenarnya edit. Adakala kerana edit, kita tak tahu yang mana benar, yang mana palsu.. Sama juga kita tertipu dengan iklan syampu yang menggunakan tag line.. guna jari pun boleh!!.. boleh caye ke guna syampu hasilnya seperti rebounding??

itu contohnya sahaja..bagaimana dengan gambar-gambar extreme nie..tipu ke betul ek?












hmmm.. adakala Khalis rasa cam edit.. tapi mengenangkan betapa gilanya manusia sekarang ingin mencipta nama.. Khalis percaya ada yang betul-betul..


5 comments:

tu lah.. kdg2 mcm xpercaya.. tp ade jgak org gila yg nk buat benda2 bodoh cmni..

rasanya..kebanyakannya nmpk macam betul..

betul.. sekarang dorang lbih suka aksi lasak... ada yang nmpak real la.. hehe

kalau roller coaster tu betol,, mau terkoyak dia. haha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...