Adakah ini gambar edit atau sebenarnya?

Kita selalu terdedah dengan gambar-gambar extreme yang sebenarnya edit. Adakala kerana edit, kita tak tahu yang mana benar, yang mana palsu.. Sama juga kita tertipu dengan iklan syampu yang menggunakan tag line.. guna jari pun boleh!!.. boleh caye ke guna syampu hasilnya seperti rebounding??

itu contohnya sahaja..bagaimana dengan gambar-gambar extreme nie..tipu ke betul ek?












hmmm.. adakala Khalis rasa cam edit.. tapi mengenangkan betapa gilanya manusia sekarang ingin mencipta nama.. Khalis percaya ada yang betul-betul..


Comments

Cik TeN10 said…
tu lah.. kdg2 mcm xpercaya.. tp ade jgak org gila yg nk buat benda2 bodoh cmni..
MFI said…
rasanya..kebanyakannya nmpk macam betul..
saya YANA said…
betul.. sekarang dorang lbih suka aksi lasak... ada yang nmpak real la.. hehe
missdodo said…
tengok je pun seram
cik sakdi said…
kalau roller coaster tu betol,, mau terkoyak dia. haha

Popular Posts