Pages

Support Penaja

Monday, June 20, 2011

Bersugi yang di"commercial"kan

Posted by mykhalis On 12:43 PM 3 comments

Dah lambat dah ni nak update.. hmm.. semenjak dua menjak ni, jadi pemalas betul rasanya.. Ini dah tiba masanya untuk Khalis bertanya rahsia blogger-blogger otai.. bagaimana mereka mengekalkan motivasi untuk berblogging..Kalau jawapannya innity ke.. nuffnang ke.. takperla..

Kepada sahabat-sahabat blogger yang bertanya mengenai buat komen facebook macam di setiap entry Khalis, Khalis akan buat tuttorialnya.. sabar ek.. sebab Khalis bukan pandai sangat..

Kembali pada topik.. semua sedia maklum bahawa bersugi merupakan amalan sunnah Nabi S.A.W.. Jujurnya,, Khalis tidak pandai menggunakan kayu sugi ni.. pertama sebab jarang tengok orang pakai.. kedua, tiada teknik menggunakannya diajar secara detail..yerla.. kalau berus gigi selalu kat sekolah nurse seksi datang bagi ceramah kan?

Tapi ianya bukan alasan lagi.. kini di US.. kempen menggunakan kayu siwak untuk memberus gigi telah dilakukan.. dengan poster, penjenamaan kayu siwak..hmm.. tak mustahil jangan terkejut kalau mat salleh sudah bersugi dan kita masih belajar cara bersugi..








macam menarik je kan? maafla.. kat tempat Khalis takde pasaraya besar-besar.. tapi Khalis rasa kalau tak jual di pasaraya besar-besar kat Jalan Masjid India mesti ada jual kan?

3 comments:

tak pernah try juge..huhu..xpayah letak ubatgigi da ke ye.?

memang terbaek la.. kna jual kat sini ni...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...