Soalan untuk wanita: kalau anda diraba di dalam kenderaan awam..apa yang anda lakukan??

Betul ni Khalis nak tau///sebab Khalis rasakan bahawa kebanyakannya akan redho atau tergamam kerana terkejut.. Tapi adakah perasaan malu untuk menjerit kerana di raba lebih dari sikap anda untuk melindungi diri anda?

cerita lain tentang kena raba di blog ni ada Khalis share di sini



Comments

dee said…
penah gak la dalam bas otw pegi pilah ada laki ni duk menyendeng. solutionnya, bgerak dari tempat tu, pastu buat col cakap KUAT2 yang ada orang MERABA. pastu mamat giler tu malu sendiri. setle. yang len tatau la.
lisa lis said…
xpnh lagi la..tp kalu tkena cam tu..mmg celaka gila la org cam tu...
Reena said…
emm....betul tu...mungkin akan senyap sbb tergamam n terkejut..tp...its not good la mcm tu je...tp..............ape perlu buat????
Misch said…
Khalis, kalau kita terajang dia kat celah kelangkang boleh?hahahahah!
MFI said…
tak pernah lg jmpa orang yg meraba..tp jumpa orang duk skodeng pnh la..salah pompuan tu jugak..duk menayang..
Luv Me Cinta said…
klu kite pandang mamat tu mesti dia bt muke slumber kan?so caranya blah je dr situ
Roxanne said…
baru kena td..tibe2 ternampak lak entry en khalis ni..uhuk2..sedih pulak rasenye..sy keluar terus dr train tu..redho je la lambat sampai opis pun..sb dah elak2 pn die duk ngendeng lg..mmg blah je la..nak jerit kang takot die kejo kite plak..
Paradise Gal said…
oh no.. takutnye, teknik cover tgn gune beg. ni yg tkt. tiap2 hari naik lrt ni. ;(

Popular Posts