Pages

Support Penaja

Monday, October 24, 2011

Kek lucah hasil tangan ENot yang kontroversi

Posted by mykhalis On 11:49 AM 9 comments

 Apa pendapat korang semua? ini adalah tempahan dari pelanggan enot dan hasil kerja yang cukup mengkagumkan..tapi bila enot meletakkan gambar ini di facebook.sudah tentu menimbulkan pelbagai pendapat.. betul tak?


Berikut adalah beberapa pendapat yang dikemukakan di Facebook

kreatif tapi tak kena cara.. betul tak?

Sumber

9 comments:

adoi ai.. dari komen2 yg aku nengok tu, kalau ada pemngomen yang kritik, si enot ni sentap2 wat pe... kalau yg puji tu bukan men happy minah tu.. tp, betol ke tu ac fb si enot ni

mmg btol dia punya.
ok pe , permintaan orang, nak wat mamcanae, kalau nak tengok rezeki halal haram ni lagi besar aspek yg perlu difikirkan. dari segi kesenian, memang menarik.

hmmm.. kalo nak cari rezeki halal pon.. kena laa pikir bab yg lain jugak.. huhu...

komen sume mcm nak gado je kot..haishh...tp ye la jugak..sbb kan customer, boleh malukan perempuan..

dulu bg pendapat tak nak pikir doploh kali...skrg bg pendapat pun mcm xcukup akal nak pikir...ikut suke akaklah ye, adik ok jer!

tu la,yg gatal gi upload nape? dah sah2 tu fanpage.. mmg la smua puji2 dia. peminat kan. hahaha

hahahahahaha..kelakar plak tgk... enot2x.. yerla..hasil seni apa lgi boleh dpertikaikan.. biar jer la dia happy dgn apa yg dbuat~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...