Pages

Support Penaja

Monday, October 24, 2011

Fakta kekalahan Manchester United yang besar dan akibatnya di hujung musim

Posted by mykhalis On 11:32 AM 8 comments

KATA KATA YANG TAKKAN DILUPAKAN..
Khalis tau ramai peminat MU yang patah hati malam tadi. Sehingga ke pagi ini.. Khalis tau.. Malah Khalis sendiri masih mereng kepala..sampai sekarang.Kebetulan Pahang cuti umum.. Pada mulanya niat nak cuti umum jugak. Tapi bila dah kalah besar sampai 6-1 memang tak boleh duduk rumah.. Mau Khalis nangis je..

Tapi sebagai seorang peminat setia..terutama kelaB MU, memang sudah lumrah.. bila kalah mesti kena kutuk kaw kaw punya.. Maklumlah.. kat dunia ni ada 2 team sahaja.. MU dan bukan MU.. asal ada team kuat blh challange MU mesti ramai yang "terpaksa" sokong sebab nak tumpang gembira.Yerla.. cuba tengok musim 2003-2010, peminat CHelsea bukan kemain bising memasing setiap musm mengutuk MU.. tapi sekarang?senyap.. dengar citer ramai dah berhijrah masuk barca or MC.

Tapi sebagai peminat.. ini bukanlah kekalahan MU yang paling teruk.. Khalis akan kongsikan fakta yang akan kembali menceriakan anda

• Tottenham Hotspurs 4-1 Manchester United 1995/96 » United won the League
• Southampton 6-3 Manchester United 1996/97           » United won the League
• Newcastle United 5-0 Manchester United 1996/97    » United won the League
• Chelsea 5-0 Manchester United 1999/00                   » United won the League
• Manchester United 1-4 Liverpool 2008/09                » United won the League


INGATLAH!! MUSIM MASIH PANJANG.. APA SAHAJA BOLEH BERLAKU..MARILAH KITA BERSATU!!!! 


GLORY GLORY MANCHESTER UNITED..


seandainya anda peminat MU..sebarkan supaya semangat kita takkan luntur..


PSS.. tahukah anda Chelsea kalah lawan QPR??


8 comments:

satu lg fakta mengenai MU.. mempunyai haters paling ramai di dunia..hahahahaha

ahahahha.....ku hanya akan berpihak memana team yang akan membawa keuntungan.

cik Khalis kena ingat. MU terlampau gah di Old Trafford. tidak pernah kalah teruk di tempat sendiri sejak 1926. la ni, kalah besar. dengan jiran sendiri pulak tu. cuba tengok rekod yang lain. MU mungkin menang liga lepas dikalahkan dengan jaringan besar. namun itu ketika mereka bertandang ke tempat lawan. ni main kat tempat sendiri. jadi, itu tidak bermakna liga MU yang akan pegang. HAHA. BLUE MOON IS RISING !!

@nasigorengjanganla suruh ingat,, tak nak ingat dah kekalahan ni..wahahha.. takpela,, panjang lagi msim ni kan?

@mykhalis HAHA. sebab musim ni masih panjang la MU kena muhasabah diri balik. HAHA

ingat lah kalian dengan kalimah 'kun'..jangan nak bongkak menang malam tadi..liga masih panjang

ada gak yang tido tak lena malam tadi kan.. kekeke :P

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...