Pages

Support Penaja

Tuesday, October 25, 2011

Jelik : Budak perempuan 7 tahun ajar budak lelaki 5 tahun bersekedudukan

Posted by mykhalis On 1:45 PM 6 comments

Memang ganas tajuk ni. tapi Khalis tau, ramai dah orang tengok macam macam feel kanak kanak sekarang. Persoalan sekarang.. salah siapa? salah mereka kerana tiada didikan atau salah kita kerana terlalu percaya pada mereka?





di usia yang terlalu awal.. mereka sudah mula terdedah...bagaimana di usia remaja mereka nanti?

6 comments:

bersekedudukan?betul ke tajuk entri khalis ni hihi?

bersekedudukan tinggal satu rumah. ni buat hubungan sex... tsk tsk tsk nauzubillah

khalis tak tau nak letak tak\juk ganas..nnt takut ada orang cap blogslucahmenarik plak..wahaha

mak ai! kecik2 pon dah pandai!

rosk budak2 nih..huhuhuhuhhuh~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...