Pages

Support Penaja

Sunday, September 18, 2011

Seandainya hidup kita boleh di edit photoshopkan

Posted by mykhalis On 12:45 PM 3 comments

Mempunyai kemahiran edit mengedit memang sangat menguntungkan. manakan tidak, kalau gambar gemok boleh kurus, hitam boleh cerahkan, ada jerawat mahupun lubang jerawatpun boleh hilangkan. Bak kata orang pandai pandai.. kerja edit mengedit ni memang boleh buat duit la.. Tak percaya? tanya mereka yang edit video lucah DSAI.. berapa banyak diorang dapat.. naik lift pakai baju belang.,masuk dalam bilik terus hilang belang belang..cis cis..

Lupakan.. jom layan










kalaula hidup semudah edit gambar..Khalis bawak balik my wife n son sekarang jugak.. memang mood nak mengupdate blog hancur terus 2 3 hari ni.. sori la kalau tak best..huu.. Khalis tau memang tak best kan??



3 comments:

haha leh plak edit history tu kan.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...