Pages

Support Penaja

Friday, September 23, 2011

Kelebihan jadi banduan berbanding menjadi pelajar

Posted by mykhalis On 5:37 PM 13 comments

Tapi bagi orang laki cam Khalis situasi paling mengerikan apabila jadi banduan ialah kena liwat.. ahhah..terpengaruh dengan Prison Break agaknya..

walaupun di malaysia sendiri menyediakan peluang sambung belajar dalam penjara ke peringkat degree.. hehe..Sama la cam mat rempit.. Kat Malaysia ni, rasanya Mat Rempit lagi diberi perhatian dan kasih sayang berbanding siswazah.. macam macam program untuk mat rempit..semua di sediakan..kalau budak U semua kena create sendiri,, sponsor pun kena cari sendiri.. ye tak?



13 comments:

btul tu..tp biasa la tu...kih kih kih

negara je yang sayangkan orang muda belia yang terlibat dengan perkara cam rempit tu... macam2 usaha dah dibuat nak suruh diorang tu berubah... tapi... kadang2 mamat2 tu yang tak reti nak jaga diri sendiri... sedih pulak....

valium diazepam trusted online pharmacy valium - valium with alcohol

buy xanax xanax xr online - generic xanax 0.25mg

buy zolpidem online zolpidem dosage color - zolpidem tartrate common side effects

buy diazepam without prescription buy diazepam mastercard - buy diazepam online+paypal

diazepam dosage for dogs diazepam 10 mg bijsluiter - want buy diazepam online

order ativan ativan seizures - ativan addiction side effects

order xanax no prescription buy alprazolam no rx - can i take 2mg of xanax

buy diazepam diazepam tablets 5mg side effects - buy diazepam 5mg

buy carisoprodol online does carisoprodol 350 mg contain aspirin - carisoprodol recreational dose

buy soma online order soma online texas - dosage for carisoprodol 350 mg

ambien 5 ambien side effects gambling - fda ambien cr (zolpidem tartrate)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...