Pages

Support Penaja

Monday, September 19, 2011

5 orang terkaya di planet bumi

Posted by mykhalis On 12:05 PM 5 comments

Saje je bagi nama planet bumi.. nampak gempak sikit ye tak? tapi tak mesra SEO la.. sebab kalau orang google akan cari manusia terkaya di dunia..ye tak?tak kesah la tu.. Sebelum baca list manusia terkaya di dunia ni.. sila tengok berapa harta yang anda ada sekarang.. jangan dikira pulak kereta hutang anda.. belum jadi hak milik lagi..heh..

Khalis.. sikit la gi nak lintas diorang.. tu yang asyik mengadap internet je kejenya.. heh..


Rank: 01

Name: Carlos Slim Helu
Country: Mexico
Net Worth: $53.5 billion

richest-person-in-the-world-carlos-slim

Rank: 02

Name: Bill Gates
Country: United States
Net Worth: $53 billionrichest-person-in-the-world-bilgates

Rank: 03

Name: Warren Buffett
Country: United States
Net Worth: $47 billionrichest-person-in-the-world-warren-buffett

Rank: 04

Name: Mukesh Ambani
Country: India
Net Worth: $29 billionrichest-person-in-the-world-mukesh-ambani

Rank: 05

Name: Lakshmi Mittal
Country: India
Net Worth: $28.7 billionrichest-person-in-the-world-lakshmi-mitalnampaknya.. dua dari US, dua dari India, seorang dari Mexico.. Khalis ingatkan Donald Trump ada dalam list ni..takde rupanya.. cis cis..



5 comments:

dari India pon ada. tapi negara India terkontang kanting... ish ish

tauke dadah lg kaya sbenarnya. tp xkan nk kantoikan diri

Paling kaya konfem Rothchild.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...