Lelaki memang mudah terperangkap dengan kata kata sendiri

Yup.. banyak contoh camni.. yang paling Khalis paling ingat bila satu hari Khalis cakap kat wife..

" Abang bukan benci ayang..sayang sangat.. tapi kalau ayang kurangkan bebel kat abang lagi best"

" dah tu? sekarang ni sayang ke tak sayang?"

"sayang,,,sayangggg sangat,, nape cakap tak sayang?janganla salah faham"

"tadi cakap kalau ayang membebel ayang tak best.. tak sayang la tu!!"

"mana ada abang cakap camtu, abang cakap kalau je.. "

Sekarang ni ayang tanya.. ayang membebel sekarang ni best ke tak best??"


"............best........" huuuu

dan si dia terus.. pot pet pot pet pot pet..



Comments

Cik Siti Aziz said…
ahaha..sweet la org yg dh kawen ni..
cik sakdi said…
haha kite pon suke wat mcm tu. biar diorg xtau nak ckp pe. haha
comel je khalis dgn isteri..hahahha
Cik TeN10 said…
kah3.. padan muke !! :p
shafiq ahmad said…
haha..best wooo kalau selalu pot pet pot pet..rasa macam comel..haha

owh ya khalis..streaming kat atas blog khalis macam mengganggu sikit la..juz an opinion
MFI said…
da banyak kali kena...mmg tak tau nk buat ape..terpaksa mengalah
Aaaaaaa~ Bestnya org dah kawen :)
Aiza Hamid said…
cara trbaik ubah topik lain...hahahaa
dja_amiensukhri said…
haha.. sabar jelaa.. ^_^
nURidayu said…
tanda lelaki jujur,,hihi
Kentang_ said…
Hahaha. dialog terbaek. Ini baru reality, drama2 kat tv cubala gunakan benda2 reality camne baru menarik. thumb up

Popular Posts