Pages

Support Penaja

Sunday, September 18, 2011

Lelaki memang mudah terperangkap dengan kata kata sendiri

Posted by mykhalis On 4:19 PM 13 comments

Yup.. banyak contoh camni.. yang paling Khalis paling ingat bila satu hari Khalis cakap kat wife..

" Abang bukan benci ayang..sayang sangat.. tapi kalau ayang kurangkan bebel kat abang lagi best"

" dah tu? sekarang ni sayang ke tak sayang?"

"sayang,,,sayangggg sangat,, nape cakap tak sayang?janganla salah faham"

"tadi cakap kalau ayang membebel ayang tak best.. tak sayang la tu!!"

"mana ada abang cakap camtu, abang cakap kalau je.. "

Sekarang ni ayang tanya.. ayang membebel sekarang ni best ke tak best??"


"............best........" huuuu

dan si dia terus.. pot pet pot pet pot pet..



13 comments:

ahaha..sweet la org yg dh kawen ni..

haha kite pon suke wat mcm tu. biar diorg xtau nak ckp pe. haha

comel je khalis dgn isteri..hahahha

haha..best wooo kalau selalu pot pet pot pet..rasa macam comel..haha

owh ya khalis..streaming kat atas blog khalis macam mengganggu sikit la..juz an opinion

da banyak kali kena...mmg tak tau nk buat ape..terpaksa mengalah

cara trbaik ubah topik lain...hahahaa

Hahaha. dialog terbaek. Ini baru reality, drama2 kat tv cubala gunakan benda2 reality camne baru menarik. thumb up

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...