Pages

Support Penaja

Wednesday, September 21, 2011

Cara penanaman pokok tembakau

Posted by mykhalis On 3:47 PM 2 comments

So, apa lagi wahai perokok perokok sekalian.. Maafla kalau pakcik pakcik, abah abah panas telinga kalau cakap bab rokok ni. Bukan apa.. sehari katakan RM3 untuk rokok, sebulan dan RM90, setahun dan RM 1080 kalau dah 20 tahun? berapa? Rm21600.. tapi cakappun tak guna dengan perokok ni.. sama je kalau kita bebel orang main golf, main cc, main drag, drift, cakap la camne pun.. kalau dah minat + hobi + ketagih = keras kepala.

Tapi takkan menghisap je.. jom kita tengok camne tembakau di tanam dan dihasilkan..






















untuk pengetahuan, yang berwarna keemasan adalah berkualiiti paling tinggi diikuti coklat, hitam dan kehijauan yang paling low grade.. tapi sama je kesannya..jangan ingat nak pilih yang high class je..



2 comments:

tu baru pokok tembakau..blom pokok ganja lagi

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...